Robbie Williams élő koncert 200 mozivásznon

Kategória: Aktuális.

A BBC Worldwide Music bejelentette, hogy Robbie Williams "Electric Proms" előadásának élőközvetítése a világ számos mozijában megtekinthető lesz. A teltházas koncert élő adását október 20-án majd' 200 mozivásznon követhetik figyelemmel a rajongók európaszerte. A zenerajongók világszerte több országban egyidejűleg tapasztalhatják meg a HD minőségű koncertélményt, ami valószínűleg az eddigi legnagyobb élőzenés filmszínház-esemény Európában.
Olvass tovább

Márkarangsor a Financial Timesban

Kategória: Aktuális.

A Financial Timesban közölt 2008-as márka-világranglistát a Google vezeti a General Electric és a Microsoft előtt. A Coca-Cola negyedik, az Apple hetedik, a Disney pedig például huszonharmadik a "Brandz Top 100 Most Powerful Brands" rangsorban, amely összeállításakor a márkák iránti attitűd mellett azt is figyelembe vették, hogy a fogyasztók márkák iránti vonzalma mennyiben járul hozzá a márkatulajdonos üzleti bevételeihez. A dobogón nincs változás tavalyhoz képest, amikor a Google az élre állt.
Olvass tovább

A Google a világ legértékesebb brand-je

Kategória: Aktuális.

2007-ben is informatikai nagyvállalat szerezte meg az első helyet. A Millward Brown piackutató és tanácsadó cég a Financial Times-szal együttműködve az idén is közzétette a világ legértékesebb márkaneveit rangsoroló toplistáját. A Google márka a lista szerint 66,4 milliárd dollárt ér, ezzel olyan ismert neveket utasított maga mögé, mint a Coca-Cola vagy a Marlboro. Dobogón a  General Electric és a Microsoftot.
Olvass tovább