Jövőre bővüléssel számol a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete

Kategória: Aktuális.

Tavaly 71 ezer személyautót és kishaszon gépjárművet helyeztek forgalomba, ez nagyjából a fele annak, amennyit válságmentes időkben reálisan a magyar piac elbír. Jövőre ötezres bővüléssel számol a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete, ez pedig azt jelentené, hogy az új gépjármű értékesítési piac már túljutott a mélypontján - mondta az egyesület társelnöke, Erdélyi Péter a Gazdasági Rádiónak.
Olvass tovább

Húsz szakembert díjaz a DUE az országos médiából

Kategória: Aktuális.

Húsz egykori tagját díjazza péntek esti gáláján, a Művészetek Palotájában Magyarország második legnagyobb újságírószervezete, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE). A rendszerváltással egyidős szervezet táboraiban, tanfolyamain és találkozóin több ezer egykori és jelenlegi taggal és diákkal volt kapcsolatban, és két évtized alatt többszáz szakembert adott az országos és helyi professzionális médiának.
Olvass tovább

Gyümölcsjoghurtokat vizsgált a TVE

Kategória: Aktuális.

A joghurtot egészséges termékként tartja számon a közfelfogás . Tényleg ilyen egészséges, tényleg ilyen jó? A hazai boltokban kapható gyümölcsjoghurtokat és gyártóikat egyaránt mérlegre tette a Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) legutóbbi vizsgálatában. Teszteredmények: Nem minden gyümölcsjoghurt (egészséges), ami annak látszik.
Olvass tovább

Elektronikus médiumok hirdetési bevételei

Kategória: Aktuális.

Idén is új részleteket tudhatunk meg az elektronikus médiumok hirdetési bevételeiről a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) publikálásában. Az elektronikus média legnagyobb képviselőit tömörítő egyetlen szervezet 2005 óta publikálja az éves elektronikus reklámbevételeket a tagok által nyújtott hiteles adatok alapján. A műsorszolgáltatók eredményeit idén is az Ernst & Young gyűjtötte és összesítette. Az elektronikus médiumok 2007. évi reklámtortáját április 24-én hozta nyilvánosságra a MEME.
Olvass tovább