BKF.hu az Év Campus Honlapja

Kategória: Aktuális.

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) idén kilencedik alkalommal osztotta ki szakmai díjait a Magyar Sajtó Napja alkalmából. A március 11.-i gálán többek között a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola megújult honlapja is díjat kapott, a www.bkf.hu lett az Év Campus Honlapja Intézményi kategóriában.
Olvass tovább

Szakmai elismerés a Magyar Telekom felsővezetőinek

Kategória: Aktuális.

Szakmai elismerésben részesült a Magyar Telekom két felsővezetője a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) fennállásának 60. évfordulója alkalmából megrendezett jubileumi kongresszuson. Christopher Mattheisen elnök-vezérigazgató és Maradi István műszaki vezérigazgató-helyettes is megkapta a HTE jubileumi emlékérmét, szakmai munkájuk és az egyesület aktív támogatása elismeréseként.
Olvass tovább

Idén először átadták az Év Campus Honlapja díjakat

Kategória: Aktuális.

Nyolcadik alkalommal osztotta ki a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) az immár hagyományos Év Írása, Év Fotója díjakat, a Pál Imre Emlékdíjat, a Pro Sperare díjat, a Hallgató Újságírásért Díjat, és idén először az Év Campus Honlapja díjakat március 12-én Gödöllőn, a Szent István Egyetemen, ahol a Felsőoktatási Média Konferenciát rendezték.
Olvass tovább

Rangos fesztiváldíjat kapott a Fókusz riportere

Kategória: Aktuális.

Szalai Anett saját, rákkal folytatott küzdelmét rögzítette dokumentumfilmre, amelyet ez évben beneveztek a Las Vegas-i fesztiválra, ahol a Mellbevágót a 2009-es év különdíjával jutalmazták. Szalai Anett Mellbevágó című díjnyertes filmjének megvalósulásában az Egészség Hídja Összefogás Egyesület segített,  a Mol és Raiffeisen Bank anyagi támogatásával.
Olvass tovább

Év Campus Honlapja – Még van idő jelentkezni és szavazni

Kategória: Aktuális.

Meghosszabbította pályázati jelentkezési határidejét a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület. Az egyetemi, főiskolai, hallgatói és oktatási portálok nevezését legkésőbb március 4-ig nyújtatják be a nevezők az idén első alkalommal kiírt Év Campus Honlapja kategóriában.
Olvass tovább

Év Campus Honlapja pályázat

Kategória: Aktuális.

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület célja, hogy az "Év Campus Honlapja" pályázat révén a hallgatói lapok szakmai képviselete mellett teret biztosítson a kampuszok online kommunikációs tevékenységének bemutatására, lehetőséget teremtsen a felsőoktatási portálok megmérettetésére, népszerűsítésére is.
Olvass tovább