Nemzetközi elismerés a BKF rektorának

Kategória: Aktuális.

A European Association for Public Administration Accreditation (EAPAA) akkreditációs bizottságának tagjává választották Dr. Vass Lászlót, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola rektorát 2011. szeptember 6-án Bukarestben, az European Group of Public Administration (EGPA) éves kongresszusának keretében tartott értekezleten.
Olvass tovább

Középtávú hamisítás elleni stratégia készül

Kategória: Aktuális.

2011. március 23-án tartotta meg első ülését az újjáalakított Hamisítás Elleni Nemzeti Testület. A Testület elnöke Dr. Répássy Róbert igazságügyért felelős államtitkár, elnökhelyettese pedig Dr. Bendzsel Miklós, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke.
Olvass tovább

A márka én vagyok! és csütörtökön ott leszünk!

Kategória: Aktuális.

Egy BrandTrend konferencia a személyes márkaépítésről. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a cég, a vállalat, a márka, a képviselt ügy Nélkülük? Dr. Papp-Váry Árpád, Réz András, Nagy Anna, Molnár-Bánffy Kata, Hajdu Zoltán, SmrtStaff, Sugár András, Bruck Gábor, Pallagi Ferenc, Rácz Félix, Kassay Lili, Vincze Ottó, Talmácsi Gábor, Berkes Péter. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a céged, a vállalatod, az általad képviselt ügy Nélküled?
Olvass tovább

Minden héten háború – az RTL Klub odamond

Kategória: Aktuális.

Az olyan kompetitív piaci szegmensben, mint a kereskedelmi televíziózás, több fronton folyik a küzdelem. A nézők figyelméért, a hirdetői büdzsékért elkötelezett felek gyakran kommunikációs fronton is megkóstolják egymást. A közelmúltban már-már úgy tűnt, hogy normalizálódik a két hazai vezető kereskedelmi társaság közötti konfliktusos viszony. Ám az RTL Klub által jelenleg futtatott - nézettségi győzelmet hirdető - reklámkampány azt mutatja, hogy újabb fejezetéhez érkezett az RTL Klub és TV2 közötti kommunikációs háború.  Dr. Berkes Péter írása
Olvass tovább

Majtényi szerint a rádiós pályazat döntései súlyosan sértik a jogszerűséget

Kategória: Aktuális.

Az Országos Rádió és Televízió Testület pályázatot írt ki a jelenleg a Danubius és a Sláger Rádiók által birtokolt két országos rádiós műsorszolgáltatási jogosultságra. A két jogosultságra négy-négy pályázati ajánlat érkezett. A pályázati ajánlatok alaki érvényességéről és egyes tartalmi kérdésekről a Testület a 2009. október  7-i ülésén tárgyalt első ízben. Az ülésen e tárgyban meghozott alábbi határozatokkal Dr. Majtényi László nem ért egyet, álláspontja szerint a döntések súlyosan sértik a pályázat jogszerűségét.
Olvass tovább

Magyarországon a mobilos adathalászat a vishing

Kategória: Aktuális.

Érdekes SMS-t fogott el a VirusBuster. Az angol szöveget egy bulgáriai számról küldték egy itthoni készülékre, s magyar fordítása így hangzik: "Gratulálunk! Ön egymillió fontot nyert az o2 mobil lottójátékán. Nyereményét kérje e-mailben - írjon Dr. Matt Westnek, a [drmatwest_kukac_live_com] címre!".
Olvass tovább