Ugrásszerű fellendülés várható a divatágazatban

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A több mint egy éve tartó járványügyi korlátozások után a kereslet ugrásszerű fellendülése várható a divatágazatban, mivel a fogyasztók alig várják, hogy bepótolják az elhalasztott vásárlásokat. A „bosszúköltés” jelensége már nem csak az Egyesült Államokban és Kínában, hanem egyes európai országokban is tapasztalható. A Glami.hu divatkereső adatai szerint Magyarországon január óta érzékelhető, hogy nő a szándék az elmaradt vásárlások bepótlására és a ruházati termékek szélesebb körének megvásárlására.
Olvass tovább

Önmagunk elfogadására buzdít az Allee

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A bodypositivity, vagyis önmagunk elfogadása áll az Allee április 9-én induló virtuális divatbemutatójának középpontjában: az aktuális tavaszi divattrendek bemutatása mellett az Allee felhívására jelentkezők közül kiválasztott nyolc civil szereplő és a divatklipek között tartott online kerekasztal-beszélgetés is a helyes önkép kialakítását és megőrzését segíti.
Olvass tovább

Új funkciókkal és erős társadalmi üzenettel érkezik a LiveRobe 2.0

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A divatfogyasztókat tudatosságra ösztönző LiveRobe béta verziójának tavalyi sikerei után most izgalmas újításokkal, új dizájnnal, valamint egyszerű fizetési móddal és személyre szabott szállítási opciókkal tér vissza az alkalmazás, ami júliusig folyamatosan egyéb újításokkal várja felhasználóit.
Olvass tovább