Direkt Marketing Agytágító

Kategória: Aktuális.

A Direkt Marketing Szövetség az előző évek hagyományait  újraélesztve idén októberben kétnapos direkt marketing oktatást indít. A résztvevők nem csupán a direkt kommunikáció alapfogalmaival és jogi szabályozásával ismerkedhetnek meg, hanem a sikeres integrált kampányok stratégiai tervezésébe, felépítésébe és a szektor trendjeibe kaphatnak bepillantást.
Olvass tovább

Nincs internet vs. dm, a dm digitalizálódik

Kategória: Aktuális.

A direkt marketing maholnap interaktív marketinggé válik, és csak az maradhat meg a pályán, aki felkészül erre. A IX. Direkt Marketing Szemináriumon esettanulmányokban és közvetlenül felhasználható gyakorlati ismeretekben bővelkedő előadásokban mutatták be a közösségekkel való interaktív kommunikáció lehetőségeit és az ezt szolgáló internetes technikákat. "Önmagában a dm-ben a személyreszabottság nem elegendő, fontosabb, hogy releváns legyen. Az interakció fontosabbá válik, mint az elérés." Képek, mondatok, adatok.
Olvass tovább

Új lapigazgató a Marketing & Mediánál

Kategória: Aktuális.

Karrier A Marketing & Media új lapigazgatója Csánk László, aki október elsejétől tölti be a szaklap kiadóváltása miatt megüresedett pozíciót, miközben továbbra is ellátja a DMSZ főtitkári feladatait. A szakember az elmúlt öt évben a Direkt Marketing Szövetség főtitkáraként a magazinnal számos közös projektben vett részt.
Olvass tovább

A 2008-as Golden Dove győztesei

Kategória: Aktuális.

Kihirdették a Direkt Marketing Szövetség által alapított Golden Dove szakmai verseny idei győzteseit. A IV. Golden Dove Nemzetközi DM Konferencia keretein belül megrendezett díjátadó ünnepségen a hazai direkt kommunikációs szakma jeles képviselői mellett Európa több országából is érkeztek szakemberek.
Olvass tovább

VIII. Direkt Marketing Szeminárium és Workshop – június 12-13

Kategória: Aktuális.

Az év egyik legrangosabb direkt marketing eseményén a szakma séfjei avatják be a résztvevôket mesterfogásaik titkaiba! A VIII. Direkt Marketing Szeminárium és Workshop rendezvényén idén is jelen lesznek - ügynökségi és ügyféloldalról egyaránt - szakmánk legkiválóbb, legbefolyásosabb személyiségei, akiktől elsô kézbôl értesülhet a legújabb eredményekrôl, megoldásokról.
Olvass tovább

Drayton Bird a dm konferencián

Kategória: Aktuális.

2008. június 13-án hazánkba látogat Drayton Bird, a direkt marketing legendás alakja. A Direkt Marketing Szövetség (DMSZ) meghívásának eleget téve, június 13-án Balatonkenesén tart előadást Drayton Bird, akiről nem más, mint David Ogilvy mondta: "többet tud a direkt marketingről, mint bárki a világon".
Olvass tovább