A Cartoon Network Európában erősít

Kategória: Aktuális.

A Turner Broadcasting európai produkciós központja, a Cartoon Network Development Studio Europe első önálló produkciójára készül; egy teljes animációs sorozat elkészítésére. A The Amazing World of Gumball (magyar címmel egyelőre nem rendelkező, de lefordítva Gumilabda varázslatos világa) című, 40x11-perces vígjátéksorozat elsősorban a 6-11 éves gyerekeknek készül és a Cartoon Network összes országában látható lesz.
Olvass tovább

Az APRIL belépett kiesés/munkanélküliségi biztosítás piacára

Kategória: Aktuális.

A francia tulajdonú APRIL Csoport magyarországi képviselete, az APRIL CEE Development belépett a jövedelem kiesés/munkanélküliségi biztosítás piacára: a biztosítás havi 50.000 Ft-tól akár 250.000 Ft-ig nyújt adó és járulék mentesen 9 havi térítést azoknak a családoknak, akik váratlan krízishelyzetbe kerülnek.
Olvass tovább

Digitális egészségügy Afrikának

Kategória: Aktuális.

Az Ericsson az ENSZ együttműködési hivatalával közösen, a távközlés felhasználásával juttatja el a mobil egészségügyi alkalmazásokat és szolgáltatásokat (m-egészségügy), valamint a távgyógyítást Afrika vidéki területeire. Az ENSZ Digitális Egészségügyi Kezdeményezésének alapítótagjaként az Ericsson újabb lépéssel járul hozzá a világméretű szegénység visszaszorítására irányuló Millenniumi Fejlesztési Célok (Millennium Development Goals, MDG-k) eléréséhez.
Olvass tovább