Gigabites társadalom felé haladunk

Kategória: Aktuális.

Az Alcatel-Lucent és a T-Systems, a Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló ága bejelentette, hogy az iparágban elsőként egy 60 km-es összeköttetésen keresztül sikerült összekapcsolni a drezdai és a Bergakademie Freiberg műszaki egyetemek nagy teljesítményű adatközpontjait kereskedelmi 100 Gigabit / sec (100G)sebességű internetkapcsolat segítségével, amely az IP és az optikai technológiákat egyaránt kihasználja.
Olvass tovább

A Deutsche Telekom a SAS kampánymenedzsment megoldását választotta

Kategória: Aktuális.

A német Deutsche Telekom AG nemzetközi szinten is a SAS kampánymenedzsment megoldását választotta, mint standard alkalmazást a T-Home és T-Mobile üzletágainál. A SAS közvetlen összehasonlítás alapján nyert versenytársaival szemben. Ezen a területen a németországi T-Home-nál már korábban is sikeresen alkalmazták a SAS Kampánymenedzsment megoldását.
Olvass tovább

Cui prodest, cui bono?

Kategória: Aktuális.

"Szponzorálásra egy fillért sem lehet költeni" - szögezte le ellentmondást nem tűrően Dr. Jens Gutsche a Deutsche Telekom azóta már távozott márkastratégiai első embere 2005-ben, a T-márka magyarországi bevezetésének előkészítésekor. A 1990-es évtizedtől a márka alapú marketing terjedésének, az állami szerepvállalás csökkenésének és a tömegmédiumok robbanásszerű növekedésének köszönhetően a szponzorálás reneszánszát éli. 
Olvass tovább