Dudás Csilla a McDonald’s kommunikációs menedzsere

Kategória: Aktuális.

Karrier 2009. júniustól Dudás Csilla tölti be a McDonald's Magyarország kommunikációs menedzseri pozícióját. Munkakörében a McDonald's teljes körű PR tevékenységéért, valamint külső kommunikációjáért felel. A PR végzettségű szakember 7 éve dolgozik az élelmiszeriparban, a vállalathoz a FrieslandCampinától érkezett, ahol kommunikációs vezetői pozíciót töltött be.
Olvass tovább

TV vagy internet?

Kategória: Kutatás.

Az internet gyors terjedése világszerte és hazánkban is komoly kihívások elé állítja a hagyományos médiumokat, de a televíziós piacra gyakorolt hatása ma még nem egyértelmű. Vörös Csilla, az AGB Nielsen Médiakutató Kft. ügyvezetője szerint egyelőre hiba volna leírni a televíziót, már csak a naponta elért médiafogyasztók magas száma és a tévénézéssel töltött idő mennyisége miatt sem.
Olvass tovább

Új médiaértékesítési igazgató az Origo Adhouse élén

Kategória: Aktuális.

Karrier 2008. december 6-ától Komáromi Csilla Rita személyében új médiaértékesítési igazgató áll az Origo Adhouse élén. Magyarország legnagyobb online értékesítési háza olyan szakembert választott, akinek karrierje "párhuzamos az internettel".  A korábbi igazgató, Somogyi Péter Pál majd egy évtizedet töltött az Origo-nál, s a jövőben is az online média közelében folytatja szakmai pályafutását.
Olvass tovább