Emoráció 2010 – Reklámkonferencia Egerszalókon

Kategória: Aktuális.

A megszokott időpontban, szeptember 28-29-én, azonban nem egészen a megszokott helyszínen lesz idén az Országos Reklámkonferencia: design vezérelte gondolkodással, újüzlet-szerzéssel, kisvállalati kommunikációval és társadalmi felelősséggel várja Egerszalókra Gosztonyi Csaba programigazgató a racionális és emocionális beállítottságú szakmabelieket is - különös tekintettel a fiatalokra és a megbízókra.
Olvass tovább

Balázs Csaba: nem politikai rádiót fogunk csinálni

Kategória: Aktuális.

Az Econet-médiabirodalom építésének fontos állomása lehet az országos kereskedelmi rádió indítása. Balázs Csaba, az Econet igazgatóságának elnöke a Gazdasági Rádiónak azt mondta: a szűkülő kereskedelmi rádiós reklámpiac ellenére is jó üzleti lehetőséget lát egy országos rádió elindításában. Megoldás lehet az is, hogy az új reklámfelületet a már meglévőkhöz kapcsolódóan, csomagban értékesítik, úgynevezett "sales house-ok"; azaz a csoporthoz kapcsolódó cégek segítségével.
Olvass tovább

BMW Team Hungary with EfficientDynamics

Kategória: Aktuális.

BMW Team Hungary with EfficientDynamics névvel csapatot indít a BMW Magyarország a híres nürburgringi 24 órás autóversenyen és a 24H Series hosszútávú versenysorozat magyarországi futamán. A BMW 120d versenyautóval induló csapat tagjai: Palik László, Vida János, Walter Csaba és Wéber Gábor autóversenyzők. A magyar csapat és a versenyautót április 29-én mutatta be a BMW csoport magyarországi leányvállalata a Hungaroringen tartott sajtótájékoztató keretében.
Olvass tovább