A Privy Council második a BBJ listáján

Kategória: Aktuális.

A Budapest Business Journal (BBJ) Book of the Lists című könyvében idén is felállította Magyarország legnagyobb public relations ügynökségeinek rangsorát. A Privy Council Communications rögtön a legerősebb hazai tulajdonú kommunikációs ügynökségként rajtolt, s az összesített listán a második helyet szerezte meg.
Olvass tovább

Privy Council iroda Pekingben

Kategória: Aktuális.

A Privy Council Communications PR ügynökség, illetve testvérvállalata a GPS Capital Public Affairs ügynökség közös képviseleti irodát nyitott Pekingben. A Communications First cégcsoporthoz tartozó két vállalat (ehhez a csoporthoz tartoznak még a Political Capital Institute, a Green Capital és a Health Capital szakpolitikai elemző és tanácsadó cégek is) 2008. november 1-jén nyitotta meg hivatalosan képviseleti irodáját. Együttműködő partnerük a kínai Keeway Consulting Ltd.
Olvass tovább

Rekordbevétel és jelentős átalakulás

Kategória: Aktuális.

A Capital Group Zrt.-hez tartozó cégek összesített árbevétele 2007-ben újabb rekordot döntött és megközelítette a bruttó 1 milliárd forintot. A bevételek több mint felét továbbra is a cégcsoporthoz tartozó PR-ügynökség, a Privy Council Communications biztosította, ám a legdinamikusabban a public affairs munkákat végző GPS Capital árbevétele növekedett, közel 44%-kal.
Olvass tovább