Étrendkiegészítő kampány dohányosoknak

Kategória: Aktuális.

A Richter Gedeon Nyrt. legújabb fejlesztése, a Soletin-C Védelem étrendkiegészítő számára meghívásos tendert írt ki, amelyet a Carbon Group Communication nyert meg. A Carbon Groupnak ez az első klasszikus ATL-megbízása gyógyszerkommunikációra, társcégei már korábban láttak el pr és digitális feladatokat a szektorban.
Olvass tovább

Új távlatok a mobiliparban: bankkártya, személyazonosító a telefonban

Kategória: Aktuális.

Már Magyarországon is forgalomban vannak azok a mobiltelefon fajták, amelyek a felismerés-, összeköttetés-technológiákból kifejlődött, úgynevezett  Near Field Communication (NFC) segítségével hamarosan kiválthatják a bankkártyákat vagy a beléptető kártyákat. A szakértők szerint a rendszer elterjedése a pangó mobiltelefonok piacának élénkülését hozhatja magával Európa-szerte.
Olvass tovább

Minőségi ügyfélkiszolgálás díj

Kategória: Aktuális.

A BT (korábban British Telecom) elnyerte a minőségi ügyfélkiszolgálás díját az idei World Communication Awards londoni díjkiosztóján. Az elismerést a vezető globális iparági rendezvény keretén belül idén kilencedik alkalommal osztották ki. A megmérettetésen azokat az egyéneket és vállalatokat díjazzák, melyek innovációik és szolgáltatásaik alapján kiváló teljesítménnyel járulnak hozzá a jövő iparának épüléséhez.
Olvass tovább