A Chello Central Europe a Próbakőre bízta hat csatornájának PR-ügyeit

Kategória: Aktuális.

A Chello Central Europe a Próbakő Kommunikációt bízta meg a Zone televíziócsatornák PR-ügyeinek menedzselésével.  Az ügynökség első számú feladata a női célcsoportnak szóló Zone Club, a sorozatokra fókuszáló Zone Romantica, a dokumentumfilmeket sugárzó Zone Reality, az Extreme Sports Channel, a JimJam gyerekcsatorna, valamint a joint venture-ben üzemeltetett MGM teljes körű sajtókommunikációja, ezen kívül kreatív PR-akciók tervezése és kivitelezése.
Olvass tovább

10 évre ítélve a CKM-mel

Kategória: Aktuális.

A 10 éves CKM október 30-án tartotta nagyszabású születésnapi partyját, amelyen ezer vendég ünnepelte a jeles évfordulót. A party szlogenje: 10 évre ítélve a CKM-mel.  Az estére a vadonatúj Club Play exkluzív börtönné alakult, ahol a vendégek a CKM foglyaiként egész estés szórakozásra ítéltettek.
Olvass tovább

Országos Reklám- és Marketing Konferencia

Kategória: Aktuális.

Békából perspektíva Összefogott három szakmai szervezet: idén először közösen rendezi meg a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) éves konferenciáját, ami így az Országos Reklám- és Marketingkonferencia nevet viseli. Az esemény részét képezi az Art Directors Club Hungary (ADCH) Mérleg Fesztiválja is. Az MMSZ és az MRSZ közösen alakítja ki a konferencia tematikáját a szakmai igazgató, Macher Szabolcs vezetésével.
Olvass tovább

Gólonként 25 koktél

Kategória: Aktuális.

Szokatlan programokkal készült a Coke Club a foci EB finisére. A szervezők olyan szolgáltatásokkal várják a futball szerelmeseit, amilyeneket máshol nem kap meg az egyszeri meccsnéző. Az éppen játszó csapatok mezeibe öltözött hostessek borulnak minden gólnál a szurkolók nyakába, sörkorcsolyát osztogatnak, és aki szeretné, annak befestik az arcát kedvenc csapata színeibe.
Olvass tovább

Idén nyáron is CokeClub

Kategória: Aktuális.

Szombaton második szezonját kezdte meg a siófoki Coke Club. A Balaton-parti szórakozóhely idén nyáron olyan nagyszabású programokat alkotott, mint az MTV zenecsatornával közös Icon koncertsorozat. A Coke Club-ban az LGT, a Neoton Família és a Tankcsapda előtt tisztelgő kortárs zenekarok - Icon-onként tucatnyi - adnak koncertet. A nyitónapon a brit Kosheen koncertezett.
Olvass tovább