A Ringier új divíziókat hoz létre

Kategória: Aktuális.

A Ringier több figyelmet kíván szentelni a digitális üzletágaknak és ennek megfelelően átszervezi a cég felépítését. Christian Unger a Ringier vezérigazgatója két új felsővezetői Board pozíciót hoz létre: a Digitális üzletág igazgatói pozíciót és a Közép-Európai igazgatói pozíciót, utóbbi a közép- és kelet-európai üzleti aktivitásokért felel majd. A Board két új tagjának személyét november végén nevezik és hirdetik ki.
Olvass tovább

A Ringier Svájc átalakítja felsővezetését

Kategória: Aktuális.

Csökken a Vezetői Testület létszáma. Alexander Theobald, a Ringier AG, a Ringier Magyarországért és Ringier Romániáért felelős regionális vezetője elhagyja a céget. A Ringier Románia ügyvezető igazgatója, Marius Hagger és a Ringier Magyarország ügyvezető igazgatója, Mihók Attila ezentúl közvetlenül Christian Ungernek a Ringier AG vezérigazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.
Olvass tovább

Az új vezérigazgató Christian Unger

Kategória: Aktuális.

Karrier A korábbi vezérigazgató, Martin Werfeli (51) bekerült a Ringier AG igazgatótanácsába, így 2009. január 1-jétől átadja a médiakonszern vezetését Christian Ungernek (41), aki ez idáig a MIH Internet Europe leányvállalatát, a Nasperst irányította. Werfeli továbbra is megtartja a svájci nyomdai üzletággal kapcsolatos összes felelősséget.
Olvass tovább