Újabb ”Virus Bulletin 100%”

Kategória: Aktuális.

"Mély benyomást keltő keresési sebesség" - A Windows 2008 Server platformon futó VirusBuster for Servers is sikeresen teljesítette a VB100 teszt követelményeit. Mint a korábbi években is többször, a VirusBuster Kft. "VirusBuster for Servers" nevű kártevőellenes megoldása ismét sikeresen vette a "Virus Bulletin 100%" teszt akadályait, és ezzel újabb VB100 díjat nyert készítőinek.
Olvass tovább

Újabb VB100 minősítést szerzett

Kategória: Aktuális.

A VirusBuster Kft. VirusBuster Professional nevű termékének 5.3-as kiadása ismét sikerrel teljesítette a Virus Bulletin (www.virusbtn.com) "Virus Bulletin 100%" ("VB100") tanúsítvány megszerzésének 2008. augusztusi kritériumait is. A mindeddig talán legszigorúbb teszten Windows XP SP3 platform alatt is sikeresen szerepelt a magyar fejlesztő terméke.
Olvass tovább

Virus Bulletin

Kategória: Aktuális.

Újabb "Virus Bulletin 100%" (VB100) díjat nyert a VirusBuster, a piacfüggetlen Virus Bulletin magazin nemzetközi hírű elismerését. Ezúttal a Windows 2000 platformon futó termékek mezőnyében teljesített kiválóan a VirusBuster Professional. Tovább emeli a siker értékét, hogy a VB100 címért rajthoz állított 32 rangos versenyzőnek még a fele sem tudta venni az akadályt, s azoknak a termékeknek az ötöde, amelyek végül megkapták az elismerést, a VirusBuster technológiájára épül.
Olvass tovább