Budapest a fiatal tehetségekért

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Október 13-16. között rendezik meg a Millenárison az Art Market Budapestet, Közép- és Kelet-Európa első minősített művészeti vásárát, amelyen a Budapesti Metropolitan Egyetem Fotográfia szaka is megjelenési lehetőséget kapott a Budapest a fiatal tehetségekért program keretében, a rendezvény Art Photo Budapest szekciójában. (BrandTrend)
Olvass tovább

PR-ügynökséget választott a Budapesti Metropolitan Egyetem

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Budapesti Metropolitan Egyetem új kommunikációs ügynökséggel kezdi meg a 2016/2017-es tanévet. Szeptembertől a Noguchi Porter Novelli támogatja a 2016-tól már egyetemként működő intézmény pr-aktivitásait. A METU meghívásos tenderen választotta ki új ügynökségét. (BrandTrend)
Olvass tovább

ART Diploma díjat alapítottak

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Budapesti Metropolitan Egyetem 2016-ban a művészeti mesterképzéseken diplomázó, legjobb eredményt elért hallgatók tanulmányi, szakmai, közösségi munkája elismerésére ART Diploma díjat alapított. Az ART diploma díj odaítélésénél fontos szempont a hallgató szakmai teljesítménye az oktatásban és részvétele a különböző külső szakmai pályázatokon, fórumokon, mellyel az egyetem jó hírnevét erősíti. (BrandTrend)
Olvass tovább