Vicces iPhone alkalmazás a Turner Broadcasting-tól

Kategória: Aktuális.

A Turner Broadcasting és az ustwo stúdió közös újdonsággal rukkolt elő az iPhone tulajdonosok számára. A MeatStroke elnevezésű telefonos játék a felnőtteknek szóló animációs csatorna, az Adult Swim Aqua Teen Hunger Force című sikersorozatának egyik főszereplőjét, az alakváltó húspogácsát (Meatwad) jeleníti meg.
Olvass tovább

Új tartalomért felelős igazgatót nevezett ki a Turner Broadcasting

Kategória: Aktuális.

Karrier A Turner Broadcasting új, tartalomért felelős igazgatót nevezett ki Tina McCann személyében. Hat hónapra szóló kinevezése alatt az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióban a Turner Cartoon Network, Boomerang és Cartoonito márkáinak átfogó, fejlesztési és akvizíciós tevékenységét irányítja. Ezen túl a központi kreatív csapat és a franchise igazgatóság munkáját is vezeti.
Olvass tovább

A Cartoon Network Európában erősít

Kategória: Aktuális.

A Turner Broadcasting európai produkciós központja, a Cartoon Network Development Studio Europe első önálló produkciójára készül; egy teljes animációs sorozat elkészítésére. A The Amazing World of Gumball (magyar címmel egyelőre nem rendelkező, de lefordítva Gumilabda varázslatos világa) című, 40x11-perces vígjátéksorozat elsősorban a 6-11 éves gyerekeknek készül és a Cartoon Network összes országában látható lesz.
Olvass tovább

Saját PR szakembert alkalmaz a Turner Broadcasting

Kategória: Aktuális.

Karrier A Cartoon Network-öt, a Boomerangot, a TCM-et és a CNN-t is sugárzó Turner Broadcasting System (TBS) saját kommunikációs szakemberrel bővítette 2008-ban alapított magyarországi képviseletét. Kiss Ágnes személyében PR executive-ot nevezett ki a TBS magyarországi kommunikációs feladatainak ellátására. A szakember felel a csatornák sajtókapcsolataiért, és BTL eseményeiért Magyarországon.
Olvass tovább

Az NHH szerint erősödik majd verseny

Kategória: Aktuális.

A földfelszíni digitális televíziós műsorszóró hálózat üzemeltetésére és a földfelszíni digitális rádiós hálózat üzemeltetésére kiírt pályázatra ajánlatot tevő valamennyi pályázó megfelelt a formai követelményeknek, így a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) a pályázókat résztvevőként nyilvántartásba vette - jelentette be az NHH.  Az egy csomagban meghirdetett öt földfelszíni digitális televíziós műsorszóró hálózat üzemeltetésére az Antenna Hungária Zrt. és a Digital Broadcasting Kft., a VHF sávban működő földfelszíni digitális rádiós műsorszóró hálózat üzemeltetésére pedig az Antenna Hungária Zrt. és a Magyar Rádió Zrt. pályázik.
Olvass tovább

Négy ajánlat érkezett

Kategória: Aktuális.

A földfelszíni digitális televíziós műsorszóró hálózat üzemeltetésére és a földfelszíni digitális rádiós hálózat üzemeltetésére is két- két ajánlat érkezett, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) a pályázat beadási határidejének lejárta után. A földfelszíni digitális televíziós műsorszóró hálózat üzemeltetésére az Antenna Hungária Zrt. és a Digital Broadcasting Kft. cégek, míg a földfelszíni digitális rádiós műsorszóró hálózat üzemeltetésére szintén az Antenna Hungária Zrt., valamint a Magyar Rádió Zrt. adta be ajánlatát.
Olvass tovább

Az MTV jövőre is részt vesz az Eurovíziós Dalversenyen

Kategória: Aktuális.

Még nem tudni ki lép Rúzsa Magdi nyomdokaiba, de az biztos, hogy lesz magyar induló a 2008-as Eurovíziós Dalversenyen. Minden évben több mint 150 millió nézőt vonz világszerte az Eurovíziós Dalfesztivál. A 2007-es döntőt Magyarországon két és fél millió felnőtt követte figyelemmel, aznap ez a műsor volt a legnézettebb tévéadás. A nemzetközi karriereket elindító, többfordulós megmérettetést 1956 óta rendezi meg az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége, az EBU (European Broadcasting Union).
Olvass tovább

Németország legnagyobb tévétársasága jött létre – összeurópai műsorszolgáltató

Kategória: Aktuális.

A ProSiebenSat.1  Media  AG  felvásárolta az SBS Broadcasting  Group vállalatot. A tranzakció összértéke 3,3 milliárd euróra tehető. A ProSiebenSat.1 Group és az SBS Broadcasting Group részvényesei aláírták a részvény átruházási szerződést. Ezzel a tranzakcióval Németország legnagyobb tévétársasága, a ProSiebenSat.1 Media AG egy összeurópai műsorszolgáltató cégcsoportot kíván létrehozni. "Ez növeli a megtakarításaink mértékét, javítja a jogokhoz való hozzáférést, és kiterjeszti jelenlétünket a reklámpiacon." - mondta Patrick Tillieux, az SBS Broadcasting Group jelenlegi ügyvezető igazgatója.
Olvass tovább