A Richter a B&P Reputation lista élén

Kategória: Aktuális.

Idén is elkészítette a B&P Braun & Partners Reputation a legnagyobb magyarországi vállalatok reputációs rangsorát. A kutatás eredménye szerint egy magyar vállalat, a Richter bír ma a legjobb reputációval hazánkban. A lista második helyén az Audi, a harmadikon pedig szintén egy magyar cég, a MOL végzett. A kutatás alapját képező öt dimenzió (hitelesség, leadership, vállalati polgárság, elismertség és érzelmi közelség) közül idén is a hitelesség bizonyult a legfontosabbnak egy vállalat megítélésénél.
Olvass tovább

A Pöttyös Túró Rudi Magyarország legerősebb márkája

Kategória: Aktuális.

A Pöttyös Túró Rudi végzett az első hazai márkaerő rangsor élén. A B&P Braun & Partners Magyarország és a GfK Hungária Piackutató Intézet által készített kutatás eredményeként kialakult lista második helyén a Coca-Cola, a harmadikon a Danone, míg a negyedik-ötödik helyen az RTL Klub és a TV2 végzett. A Pöttyös Túró Rudi listavezető helyezésének egyik oka, hogy a válaszadók mintegy kétharmada, 64 százaléka ehhez a márkához érzi leginkább közel magát.
Olvass tovább

Akik számítanak – CR Index

Kategória: Aktuális.

A Business in the Community - egy hétszáz tagvállalattal rendelkező angol civil szervezet - működésének célja, hogy a vállalati értékeket és elköteleződést valódi menedzsment gyakorlattá alakítsa. Ennek érdekében 2002 óta minden évben elkészíti a Corporate Responsibility (CR) Indexet - olvasható a Braun&Partners Hírlevelében.
Olvass tovább