Termékbevezetés Fördős Zé-vel

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Bonduelle két újdonsággal bővítette fagyasztott termék-portfólióját. Európa zöldségspecialistájának is minősített márka a krémleves-zöldségkeverékek kategóriában fejlesztett: most már sütőtök és karfiol-krémleves alapot is kínál a fogyasztóknak. A termékbevezetést egy országos, nyereményjátékkal egybekötött kampány is erősíti, amelynek arca a népszerű gasztro-blogger: Fördős Zé. (BrandTrend)
Olvass tovább

Régiós marketing

Kategória: Aktuális.

2008. július 1-től Bonduelle Central Europe Kft. néven működik tovább a zöldségfeldolgozásról ismert francia konszern leányvállalata, a Bonduelle Nagykőrös Kft. A Magyarországon 1992 óta működő, nagykőrösi és békéscsabai gyáregységekkel rendelkező vállalat meghatározó szerepet játszik a közép-kelet-európai régió zöldségkonzerv ellátásában.
Olvass tovább

Régiót irányító pozíció

Kategória: Aktuális.

Karrier Ostermayer Miklós (42) tölti be 2008. június -tól a BONDUELLE Közép-Kelet Európai régiójának igazgatói pozícióját, és ezzel az első magyar szakember ilyen poszton az európai piacvezető francia cégnél. Az igazgató elsődleges feladata lesz a négy országot – Cseh, Szlovák, Magyar és Szlovén - magában foglaló régió irányítása, a vezető szerep megerősítése, új üzleti lehetőségek kidolgozása, az üzletmenet hosszú távú fejlesztése.
Olvass tovább