A Magyar Telekom ügyfélszolgálati igazgatója lett az év projektmenedzsere

Kategória: Aktuális.

OnBrand Az évente megrendezésre kerülő Projektmenedzsment Fórum Szervező Bizottsága kilencedik alkalommal írta ki "Az év projektmenedzsere" díj nyilvános pályázatát. A pályázat célja elsősorban a hazai projektmenedzsment szakma egy kiemelkedő szakemberének elismerése, és példáján keresztül  a figyelem felhívása a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, illetve a kiemelkedő projektek eredményeire. 
Olvass tovább

Módosítják a Magyar Turizmus Zrt. marketing- és üzleti tervét

Kategória: Aktuális.

2009. április 29-én ülésezett a Magyar Turizmus Zrt. Igazgatósága, majd május 5-én a Zrt. Felügyelő Bizottsága. Mindkét testület elfogadta az MT Zrt. 2008. évi és 2009. I. negyedévi tevékenységéről szóló beszámolót. A MT Zrt. folyamatosan figyelemmel kíséri a válság turizmusra gyakorolt hatásait és a rugalmas alkalmazkodás jegyében kezdeményezte korábban jóváhagyott  marketingtervének és üzleti tervének a módosítását, a válság hatásainak ellensúlyozása érdekében.
Olvass tovább

EU közösségi versenyjog összegező jelentés

Kategória: Aktuális.

Az EU Bizottsága közzétette a közösségi versenyjog reformját megvalósító 1/2003/EK rendelet ötéves működési tapasztalatairól szóló jelentését. A jelentés szerint az új eljárási rend mérsékelte a bürokráciát, lehetővé tette, hogy a Bizottság, mint az EU versenyhatósága a komolyabb, európai léptékű versenyjogi sérelmekre összpontosítsa az erőforrásait.
Olvass tovább

Budapest Winter Invitation

Kategória: Aktuális.

A tavalyi évben második alkalommal megvalósított Budapest Winter Invasion (BWI) elnevezésű kampány Budapestnek 50.000 plusz vendégéjszakát hozott. A sikeres akcióban részt vett szállodák kezdeményezték a folytatást, ezért a BWI Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy az együttműködő partnerek idén is egyesítik erejüket, pénzügyi forrásaikat és ismét meghirdetik a kampányt.
Olvass tovább

Új név, új szlogen

Kategória: Aktuális.

A tavalyi évben második alkalommal megvalósított Budapest Winter Invasion (BWI) elnevezésű kampány Budapestnek 50.000 plusz vendégéjszakát hozott. A BWI Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy az együttműködő partnerek idén is egyesítik erejüket, pénzügyi forrásaikat és ismét meghirdetik a kampányt. Az új Budapest Winter Invitation kampányhoz a "Take your time: we give you an extra day! (Ráérsz: adunk még egy napot!)" szlogen társul.
Olvass tovább

Ízléstelen és az emberi méltóságot is sérti

Kategória: Aktuális.

Az Önszabályozó Reklám Testület és a Magyar Reklámszövetség közös Etikai Bizottsága állást foglalt a Zalabaromfi a "Bomba csirke" feliratú hirdetésekről, miszerint a tárgyalt reklám ízléstelen és az emberi méltóságot is sérti. A Bizottsághoz a reklámot készítő ügynökség és a reklámozó egyaránt eljuttatta álláspontját.
Olvass tovább