Díjat nyert a VELUX Daylight & Architecture folyóirata

Kategória: Aktuális.

A VELUX Cégcsoport által kiadott Daylight & Architecture magazin nyerte el a 2010 évi BCP (Best of Corporate Publishing) Awards "legjobb céges kiadvány" arany medálját "Szakmaiság, építés és építészet" kategóriában. Leginkább a tartalom, az érvényesített szemlélet és a grafikai koncepció volt döntő a zsűri számára.
Olvass tovább

Megtévesztő ”Best of Metro”

Kategória: Aktuális.

A fogyasztók megtévesztésére alkalmas volt a Metro Kft. egyik, idén januári akcióját népszerűsítő reklámújság - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). Emiatt a nagykereskedelmi társaságnak 5 millió forint bírságot kell fizetnie. A német tulajdonban álló, országszerte 13 áruházat működtető Metro Kft. ez év január 3.-9. között "Best of Metro" néven tartott akciót.
Olvass tovább

Napi 20 ezer forint a bírság

Kategória: Aktuális.

Fogyasztók megtévesztése miatt tavaly októberben összesen 38 millió forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Direct Best Sellers s.r.o.-t és a DBS Magyarország Kft-t. A versenyhatóság előírta, hogy a két cég tegyen közzé helyreigazításokat azokban a lapokban, ahol a megtévesztő reklámok megjelentek. Ennek a kötelezettségének a két cég nem tett eleget. 
Olvass tovább