Együtt kell élnünk kezdeti tudatlanságunkkal márkaérték és ROI terén

Kategória: Aktuális.

Andy Cameron a 90-es években a Westminster-i egyetemen alakított Kutatóközpontot, a Benetton kutatásiért felelős Fabrica interaktív kommunikációs stratégiáért felelős kreatív vezetője volt, majd "The Art of Experimental Interaction" címmel könyvet írt. Velencében, Milánóban és Londonban is oktat, s nem mellékesen a Wieden Kennedy London interaktív divíziójának kreatív igazgatója.
Olvass tovább

Benetton üzlet nyílt

Kategória: Aktuális.

Újabb világmárkával bővült a Budán, a XII. kerület központjában található MOM Park Bevásárlóközpont prémium termékkínálata. Szeptember elsején megnyitotta legújabb üzletét a női, férfi és gyermekruházatot értékesítő Benetton üzletlánc. Az üzlet bérbeadását a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó, a MOM Park kizárólagos bérbeadó ügynöksége közvetítette.
Olvass tovább

Megtelt az Arena Plaza

Kategória: Aktuális.

A novemberben nyíló új generációs komplexumban a Plaza Centers és a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó közreműködésévelközel 200 kiskereskedelmi üzlet kapott helyet két emeleten, bruttó 65,000 m2-en. Az Arena Plazaba olyan ismert nemzetközi márkák költöznek mint a Zara, H&M, C&A, Mexx, Marks&Spencer, Benetton, Mango, Guess, Palmers, Douglas, Tommy Hilfiger, Esprit, Pull&Bear, Bershka és a Lacoste. A legnagyobb bérlők között található a Tesco, a Peek & Cloppenburg valamint az Electro World.
Olvass tovább