Fellegi Tamás értékesítette médiás tulajdonrészét

Kategória: Aktuális.

Fellegi Tamás, az Infocenter.hu Média Befektetési Zrt. többségi tulajdonosa értékesítette a vállalatban meglévő teljes tulajdonrészét - közölte a társaság kommunikációs tanácsadója. Sajtóértesülések szerint Fellegi Tamásra fontos kormányzati szerep vár, a hetivalasz.hu szerint a vagyongazdálkodási tárca vezetője lesz az új kormányban, míg a Népszabadság korábban az infrastruktúráért felelős tárca várományosaként említette.
Olvass tovább

Felfelé ível a globális kereskedelmi ingatlan piac

Kategória: Kutatás.

A Cushman & Wakefield, 56 ország kereskedelmi ingatlanbefektetési volumen változásait elemző "Nemzetközi Befektetési Atlasz 2010" kutatásának előjelzése szerint, a befektetések 30 százalékos növekedése várható 2010-ben világszerte, ezzel 478 milliárd dollár (362 milliárd euró) összbefektetést érve el, mely nagyban köszönhető az Egyesült Államok újraéledő piacának. Hosszú ideje először a magyar befektetési piac kilátásai nagyon bíztatóak.
Olvass tovább

A sajtóban erősít az ING Alapkezelő

Kategória: Aktuális.

Teljes körű sajtókommunikációjának elvégzésére kötött együttműködési szerződést az ING Befektetési Alapkezelő zRt. a B&D ComMedia Kommunikációs Irodával. Az ügynökség elsődleges feladata júniustól a hazánkban a második legnagyobb vagyonkezelő sajtójelenlétének erősítése, a cég életében történő változások követése és közvetítése lesz.
Olvass tovább

Cél a magyar gazdaság erősítése

Kategória: Aktuális.

Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai Szakállamtitkársága, a Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. (ITD Hungary) vezetői tárgyalást folytattak a két szervezet együttműködésének szorosabbra fűzéséről és még az idei évben sor kerül egy együttműködési megállapodás aláírására.
Olvass tovább

Magyarország Európa 11. legvonzóbb célpontja

Kategória: Aktuális.

Az Ernst & Young "Európa Versenyképességi Tanulmánya" szerint Magyarország Európa 11. legvonzóbb célpontja a külföldi befektetők számára. A franciaországi La Baule-ban megrendezésre került 5. Befektetési Világkonferencia alkalmából az Ernst & Young közzétette "Európa Versenyképességi Tanulmányát", amely a földrész vonzerejéről szóló, immáron negyedik felmérés éves eredményeit ismerteti.
Olvass tovább