Komplex pénzügyi és ingatlan üzletágat hozott létre a BDO Magyarország

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A BDO Magyarország tulajdonosai és menedzsmentje a cégcsoport már korábban elfogadott nemzetközi hálózati stratégiája mentén 2021 elején úgy döntött, hogy a már több mint 10 éve párhuzamosan működő pénzügyi valamint hotel és ingatlantanácsadási üzletágait összevonja és egységes megjelenésű, egyablakos kiszolgálást biztosító komplex pénzügyi és ingatlan szolgáltatásokat nyújtó tanácsadói üzletágat alakít ki.
Olvass tovább

A szállodapiac csak 2-3 év múlva érheti el a járvány előtti szintet

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A hazai szállodaipar nyár elejére várt újbóli felfutásának fontos feltétele, hogy mind a víruskezelés és a kapcsolódó oltási programok mind a légi- és szállodaipar újraindítása európai szinten is koordinált módon fussanak – mutat rá a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan üzletága.
Olvass tovább

Munkaidő Expo 2016

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az idei év első felében végzett munkaügyi ellenőrzéseknél 30%-kal több munkavállalót érintő jogsértést állapítottak meg az felügyelők, mint a tavalyi év hasonló időszakában. A vizsgálat alá vont 58 ezer fő közel kétharmadánál találtak szabálytalanságot, mintegy 13 ezer ellenőrzött személynél a munkaidő nyilvántartásával volt probléma. A munkaidő szervezéssel kapcsolatos gyakorlati kérdések tárgyában immár negyedik alkalommal szervezi meg a BDO Magyarország hiánypótló Munkaidő Expo rendezvényét, fókuszba helyezve a munkaidő nyilvántartások kérdéskörét és segítve a munkaidő szabályok gyakorlatorientált értelmezését. (BrandTrend)
Olvass tovább