Külföldi vállalatvezetőket díjazott a BBJ és a HIPA

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Hatodik alkalommal díjazott külföldi vállalatvezetőket a Budapest Business Journal (BBJ) és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), idén Melanie Seymour, a BlackRock Budapest vezetője kapta a BBJ Az év külföldi vállalatvezetője díjat, a HIPA különdíját pedig Dale A. Martinnak, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatójának ítélték oda – közölték a szervezők az MTI-vel.
Olvass tovább

Külföldi vállalatvezetőket díjazott a BBJ és a HIPA

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Ötödik alkalommal díjazott külföldi vállalatvezetőket a Budapest Business Journal (BBJ) és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), idén Taira-Julia Lammi, az ABB Kft. vezetője kapta Az év külföldi vállalatvezetője díjat, külön elismerésben részesült Kannan Prabhakar, az Apollo Tyres ügyvezető igazgatója – közölték a szervezők az MTI-vel. (BrandTrend)
Olvass tovább

A Privy Council második a BBJ listáján

Kategória: Aktuális.

A Budapest Business Journal (BBJ) Book of the Lists című könyvében idén is felállította Magyarország legnagyobb public relations ügynökségeinek rangsorát. A Privy Council Communications rögtön a legerősebb hazai tulajdonú kommunikációs ügynökségként rajtolt, s az összesített listán a második helyet szerezte meg.
Olvass tovább