Neymar adót csalt

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Bűnösnek találta Neymart adócsalás vádjában egy brazil szövetségi bíró pénteken – írja az ESPNFC. A Barcelona csatára 2012-14 között titkolt el összesen 56,4 millió eurónyi jövedelmet, ezért 45 millió euró büntetés és adóhátralék befizetésére kötelezték. (BrandTrend)
Olvass tovább

Az összes Bajnokok Ligája mérkőzést láthatják a UPC előfizetői

Kategória: Aktuális.

Már a holnap esti első Bajnokok Ligája rangadót, az FC Barcelona - AC Milan mérkőzést is a UPC összes digitális kábeltelevíziós előfizetője láthatja, miután az ország legnagyobb kábeltévés társaságának rendkívül rövid időn belül sikerült megállapodnia a meccseket közvetítő PRO4 tévécsatorna továbbításáról.
Olvass tovább

Futballkeresetek – Messi és Mourinho zsebe dagad a legjobban

Kategória: Aktuális.

Azt tudtuk, hogy a futballipar sztárjai euromilliókat vágnak zsebre? De mennyit keresnek pontosan a sztárjátékosok és a stratégiát kiagyaló sztáredzők? Ennek próbált utánajárni a francia Football magazin, amely a közelmúltban publikálta a legmagasabb keresettel rendelkező játékosok és edzők listáját. A játékos-lista élén az FC Barcelona üdvöskéje, Leo Messi áll, míg az edzői toplistát az Inter mestere, a nagy dinamizátorként elhíresült, Jose Mourinho vezeti.
Olvass tovább

Beckham ismét rekord nézőszámot hozott

Kategória: Aktuális.

Soha ennyi helyszíni néző nem követte még amerikai klubcsapat focimeccsét, mint szombaton. 93 137-en vettek jegyet, hogy az idei Bajnokok Ligája-győztes Barcelona vendégjátékát lássák - na és persze a hazai oldalon Beckhamét. A Los Angeles Galaxy egyetlen gólja szabadrúgásból született. Ki más, mint David Beckham csavart a felső sarokba - 23-as mezszámához igazodva kb. 23 méterről.
Olvass tovább

Budapestet választották

Kategória: Aktuális.

A Magyar Turizmus Zrt. által készített pályázati anyag alapján a Flamand Utazási Irodák Szövetsége (Vereniging Vlaamse Reisbureaus) Barcelona és Malaga ellenében Budapestet választotta 2008-as konferenciája helyszínéül. A döntést a belga szakmai szervezet október 11-i elnökségi ülésén hozta meg.
Olvass tovább