Az összes Bajnokok Ligája mérkőzést láthatják a UPC előfizetői

Kategória: Aktuális.

Már a holnap esti első Bajnokok Ligája rangadót, az FC Barcelona - AC Milan mérkőzést is a UPC összes digitális kábeltelevíziós előfizetője láthatja, miután az ország legnagyobb kábeltévés társaságának rendkívül rövid időn belül sikerült megállapodnia a meccseket közvetítő PRO4 tévécsatorna továbbításáról.
Olvass tovább

Együttműködés a Heineken és a TV2 között

Kategória: Aktuális.

A Bajnokok Ligája sorozat egyik legnagyobb szponzorával, a Heinekennel kötött integrált kommunikációs együttműködés keretében március 23-tól új arculattal jelentkezik a TV2 BL-oldala. A futball szerelmesei körében népszerű site új design-t kap, a Heineken zöldjébe öltözik, az aloldalak fejléceiben pedig központi helyet kap a Heineken logó.
Olvass tovább

Beckham ismét rekord nézőszámot hozott

Kategória: Aktuális.

Soha ennyi helyszíni néző nem követte még amerikai klubcsapat focimeccsét, mint szombaton. 93 137-en vettek jegyet, hogy az idei Bajnokok Ligája-győztes Barcelona vendégjátékát lássák - na és persze a hazai oldalon Beckhamét. A Los Angeles Galaxy egyetlen gólja szabadrúgásból született. Ki más, mint David Beckham csavart a felső sarokba - 23-as mezszámához igazodva kb. 23 méterről.
Olvass tovább