Nemzetközi elismerés a BKF rektorának

Kategória: Aktuális.

A European Association for Public Administration Accreditation (EAPAA) akkreditációs bizottságának tagjává választották Dr. Vass Lászlót, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola rektorát 2011. szeptember 6-án Bukarestben, az European Group of Public Administration (EGPA) éves kongresszusának keretében tartott értekezleten.
Olvass tovább

BKF-es hallgatóé a legjobb európai PR-szakdolgozat

Kategória: Aktuális.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) CSR-menedzsment szakirányán, levelező szakon tavaly végzett Völgyi Katalin szakdolgozatát ítélte a legjobbnak idén bachelor (BA) kategóriában az európai pr-szervezet, a European Public Relations Education and Research Association (Euprera).
Olvass tovább

Innovációs díjakat kapott az LG

Kategória: Aktuális.

A 2010-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron (CES®) a Consumer Electronics Association (CEA) 15 rangos Innovációs Díjjal ismerte el az LG Electronics teljesítményét a formatervezés és technológia terén, többek között a legjobb fejlesztésnek járó díj odaítélésével az Internetes audiovizuális tartalom kategóriájában.
Olvass tovább

Késik a mobilmarketing-boom

Kategória: Aktuális.

Mobile Marketing Forum címmel a budapesti Novotel Centrumban rendezte meg első európai konferenciáját az Mobil Marketing Association. A világ minden tájáról érkező operátorok, tartalomszolgáltatók, ügynökségek és hirdetők elsősorban arról próbálták egymást győzködni, hogy most már tényleg itt lenne az ideje a mobilmarketingben rejlő potenciál kihasználásának. Az évek óta remélt "boom" úgy tűnik, nem csak Magyarországon, de a világon is várat még magára.
Olvass tovább

Technical Image Press Association

Kategória: Aktuális.

A Canon idén négy kategóriában is elnyerte az  Európában legnívósabbnak tartott szakmai fényképészeti és képalkotási díjat. A Technical Image Press Association (TIPA) szakmai elismeréseit 1991. óta minden évben a TIPA szerkesztőinek titkos szavazása alapján ítélik oda. A termékeket a fogyasztók számára is fontos szempontok - a minőség, a teljesítmény és az ár - alapján értékelik.
Olvass tovább

PR Oscar – Noguchi Porter Novelli

Kategória: Aktuális.

  Az IPRA (International PR Association), Nemzetközi PR Szövetség nyilvánosságra hozta a 2007 Golden World Award (GWA) nyerteseit. Az IPRA által különlegesen kiemelkedő kampánynak 5 akció minősült, melyek között szerepel az ÖKO-Pannon Kht. szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő kampánya is. Az ügynökség részéről a projektvezetők Takách Zsuzsanna, ügyféligazgató, aki a lakossági kommunikációért felel, illetve Vágvölgyi Mihály Kormányzati kapcsolatok igazgatója, aki a Zöld Parlament programot irányította.
Olvass tovább