Együtt kell élnünk kezdeti tudatlanságunkkal márkaérték és ROI terén

Kategória: Aktuális.

Andy Cameron a 90-es években a Westminster-i egyetemen alakított Kutatóközpontot, a Benetton kutatásiért felelős Fabrica interaktív kommunikációs stratégiáért felelős kreatív vezetője volt, majd "The Art of Experimental Interaction" címmel könyvet írt. Velencében, Milánóban és Londonban is oktat, s nem mellékesen a Wieden Kennedy London interaktív divíziójának kreatív igazgatója.
Olvass tovább

BMW Art Car

Kategória: Aktuális.

Az amerikai Jeff Koons április 6-án bemutatta a nagyközönségnek a BMW Art Car kollekció 17. darabjának előzetes látványterveit. Az úgynevezett "kisajátítási művészet" vezető alakja egy BMW M3 GT2 modellt alakít át, majd az autó indul a júniusi, Le Mans-i 24 órás versenyen. Ezen a megmérettetésen vettek részt annak idején a Frank Stella és Andy Warhol által készített autók is, amelyek közül az utóbbi a tervek szerint júniusban Budapesten is megtekinthető lesz.
Olvass tovább

”Az ötödik elem: Te magad légy!”

Kategória: Aktuális.

2008. december 11-től 2009. január 1-ig tekinthető meg Budapest belvárosában a Liszt Ferenc téren Köő Adrien fotográfus Street Art Kiállítása "Az ötödik elem: Te magad légy!" címmel a Metaxa támogatásával. A fotókhoz ezúttal hangok is társulnak - a ciy-light keretekbe helyezett speciális hang effektek a mellettük elhaladók mozgására reagálva csendülnek fel.
Olvass tovább

Országos Reklám- és Marketing Konferencia

Kategória: Aktuális.

Békából perspektíva Összefogott három szakmai szervezet: idén először közösen rendezi meg a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) éves konferenciáját, ami így az Országos Reklám- és Marketingkonferencia nevet viseli. Az esemény részét képezi az Art Directors Club Hungary (ADCH) Mérleg Fesztiválja is. Az MMSZ és az MRSZ közösen alakítja ki a konferencia tematikáját a szakmai igazgató, Macher Szabolcs vezetésével.
Olvass tovább