Többszáz ajándék talált gazdára a budapesti ÁRKÁD Szeretetpostája segítségével

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

November 20. és december 20. között várta az ÁRKÁD Mikulása a kicsik és nagyok álomkarácsonyáról szóló leveleit, hogy a legszívhezszólóbb üzenetek írói közül négy kisgyermek és négy felnőtt idei karácsonyi álmát váltsa valóra. A döntés azonban olyannyira nehéznek bizonyult, hogy végül a Mikulás és segítői 100 kívánságot teljesítettek, így a Szeretetposta angyalai közel 300 ajándékot juttattak el a szerencsés gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak.
Olvass tovább

Receptversenyt hirdetett a budapesti ÁRKÁD

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Receptversenyt hirdetett a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpont, amelynek keretében a legfinomabb hazai és nemzetközi ételeket keresik. A recepteket hét kategóriában lehet nevezni július 22-ig. A legjobbakat egy szakmai zsűri választja majd ki, amelyben Dobó Ági és Fördős Zé is részt vesz. Ezek a receptek végül a Food Loft szakácskönyvben is megjelennek majd.
Olvass tovább

Újabb fázisába érkezett a budapesti ÁRKÁD gasztro beruházása

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a budapesti ÁRKÁD Food Loft beruházása azután, hogy a napokban átadták a területet a bérlőknek. Ezzel az éttermek elkezdhetik kialakítani saját vendéglátóegységeiket. Az 5,8 millió eurós beruházás végeztével a már most is üzemelő padthai wokbar és àTable! francia pékség mellett ősztől a Belozzo, a Burger Market, a Katsa, a Tsuru és a Yolo Bistro várja a vendégeket.
Olvass tovább