Az Epicor nyerte a nemzetközi Stevie Díjat

Kategória: Aktuális.

A globális középvállalati piac számára fejlesztett ügyviteli megoldások vezető szállítója, az Epicor Software Corporation nyerte meg az Év Legjobb Észak Amerikai Multinacionális Vállalatának járó díjat, továbbá az "Év elnöke" és az "Év Marketing Kampánya" kiemelt elismeréseket a 2010-es International Business Awards díjkiosztón.
Olvass tovább

Erős márkákkal könnyebb a túlélés

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2009-ben már nyolcadik alkalommal rendezi meg a nemzetközi és hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. Az EFFIE díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése, amelyet a New York-i Amerikai Marketing Szövetség (New York AMA) alapított 1968-ban.
Olvass tovább

Bombera Krisztina hazahozatalával is takarékoskodik az MTV

Kategória: Aktuális.

Januártól a közszolgálati televízió budapesti központjában folytatja munkáját Bombera Krisztina. Az Európai Unió fővárosából, Brüsszelből Vígh Zoltán továbbra is tudósít. Bombera Krisztina 2007 szeptembere óta vezette a Magyar Televízió tengerentúli irodáját. Ez alatt rendszeresen tudósította az Amerikai Egyesült Államokból az MTV hírműsorait, több mint 1000 percben készített beszámolókat, interjúkat, és több mint 100-szor jelentkezett élőben.
Olvass tovább

Tengerentúli megbízás

Kategória: Aktuális.

Az emlőrákkal foglalkozó betegszervezetek és gyógyult aktivisták legnagyobb hálózata, a Susan G. Komen for the Cure alapítvány ismét kommunikációs megbízást adott az Avantgarde-nak. Az USA egyik legnagyobb civil szervezetének alapítója Nancy G. Brinker, az Amerikai Egyesült Államok korábbi budapesti nagykövete július 10-én azért járt Magyarországon, hogy bejelentse: a Komen 100 ezer dollárt adományoz a hazai emlőrák elleni küzdelemre és a vidéken élő magyar nők felvilágosítására.
Olvass tovább