1 milliárd euróra nőtt az Allianz X alapja

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Allianz csoport digitális befektetési egységének, az Allianz X alapja 1 milliárd euróra nőtt az Allianz SE újabb befektetését követően. Az emelés az Allianz X befektetési múltjának, a gyorsan növekvő vállalatokkal való sikeres együttműködésének, valamint a csoport általános digitális átalakulási stratégiájához való hozzájárulásának eredménye. (BrandTrend)
Olvass tovább

A Magyar Turizmus Zrt. üzenetei

Kategória: Kutatás.

A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) megbízásából a Szonda Ipsos közvélemény-kutatást végzett 2008 októberében a magyar lakosság körében, ezer fős reprezentatív mintán. A felmérés során azt tudakolták, hogy öt felsorolt intézmény kulturális ajánlói, hirdetései közül melyekkel találkozott a válaszadó. A listavezető - 59 százalékkal . a Magyar Turizmus Zrt., amely hazánk turisztikai kínálatát népszerűsíti. Közel ugyanennyien (56 százalék) említették, hogy találkoztak már az NKA kulturális ajánlóival.
Olvass tovább

Szupersztráda

Kategória: Aktuális.

Az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága keddi ülésén egyhangúlag leszavazta azt a három - ellenzéki, illetve kormánypárti - módosító javaslatot, amely kiemelte volna az internetszolgáltatást a kulturális járulékoltatási körből. A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) járulékbevételét érintő törvénymódosításhoz három önálló, azonos tartalmú indítvány érkezett, amely az internetszolgáltatás elhagyását javasolta a járulékoltatási körből. A fideszes Nyitrai Zsolt, az MDF-es Pettkó András, Hock Zoltán és Katona Kálmán, valamint a szocialista Márfai Péter által jegyzett javaslatokat sem a kormány, sem a bizottság nem támogatta.
Olvass tovább

Rekord áron kelt el

Kategória: Aktuális.

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó (C&W) a Compagnie Immobilière de Belgique megbízásából sikeresen lezárta a budapesti Campona bevásárló- és szórakoztatóközpont értékesítési folyamatát. Az ING  Közép- és Kelet-Európa Ingatlanbefektetési Alap 110 millió Euróért vette meg a komplexumot. Az 1999. szeptemberében megnyílt Campona bevásárló- és szórakoztatóközpont Dél-Buda vezető kiskereskedelmi központja.
Olvass tovább

Légi marketing alap

Kategória: Aktuális.

A Magyar Turizmus Zrt. vezetése idén kezdeményezte először az úgynevezett Légi Marketing Alap létrehozását tekintettel arra, hogy - az új repülőgép-beszerzéseknek köszönhetően - a közeljövőben több új légi járat indítására is esély van magyarországi repülőterekre. Ennek feltétele azonban az, hogy a légitársaságok biztosítva lássák az adott járat megfelelő kapacitás-kihasználtságát.
Olvass tovább