Energiát mindenkinek!

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Már közel 2000 ember írta alá a petíciót, amit a Habitat for Humanity Magyarország indított, hogy senki ne maradjon energia nélkül a koronavírus-járvány miatt. Mivel most különösen fontos, hogy minden háztartásban legyen áram és gáz, ezért azt kérték a kormánytól, hogy a járvány idejére biztosítson egy garantált energiamennyiséget minden fogyasztónak. Erre a segítségre a közvetlen járványveszély elmúltával is nagy szükség lenne, hiszen rengeteg háztartás került kilátástalan helyzetbe a jövedelmek kiesése és a növekvő munkanélküliség miatt.
Olvass tovább

Jön A FARM VIP!

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A TV2 legújabb realityjének helyszíne egy hatalmas birtok, ahol megtalálhatóak a mezőgazdasági munkához szükséges földek, veteményesek és állatok, illetve egy komfortos kúria és egy lelakott pajta. A birtok gazdájához érkeznek meg kényelmes életüket hátrahagyva hírességeink, hogy a következő bő egy hónapot a civilizációtól teljesen elzártan töltsék. Hogy a hírességek közül ki vállalja be a nem mindennapi költözést, ki lesz a birtok gazdája és ki A Farm VIP műsorvezetője, valamint, mikor kerül képernyőre a TV2 legújabb műsora, az hamarosan kiderül!
Olvass tovább

Nézettségi adatok 2020 – 21. hét

Kategória: Nézettség.

1. HÍRADÓ RTL KLUB 774 005 2. TÉNYEK TV2 738 602 3. TÉNYEK PLUSZ TV2 677 774 4. EXATLON HUNGARY TV2 674 175 5. FÓKUSZ RTL KLUB 521 968 6. BARÁTOK KÖZT RTL KLUB 513 068 7. JURASSIC WORLD TV2 506 627 8. REMÉNYEK FÖLDJE TV2 450 507 9. MELLÉKHATÁS RTL KLUB 397 354 10. FÓKUSZ PLUSZ RTL KLUB 382 531 (Total 4+ N= 9 026 542  Forrás: Nielsen Közönségmérés Kft. / TV2)
Olvass tovább

Közel húszezer ember életén segítettek a fiatal véradók

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Magyar Vöröskereszt két év után tavaly ősszel indította újra a főiskolásokat és egyetemistákat megszólító véradókampányát, amely a tanév végével zárult. Hét hónap alatt összesen 6377 hallgató adott vért, 102 véradócsapat alakult. Mivel egy véradással akár három ember életét mentheti meg, így a fiatalok közvetve közel húszezer emberen segítettek. A legeredményesebb véradó csapat a Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzata lett. A Magyar Vöröskereszt és szakmai partnere, az Országos Vérellátó Szolgálat hangsúlyozza, hogy a járvány ideje alatt is szükség van a vérkészítményekre, főként a sürgősségi ellátáshoz. A véradás nem szüntethető be a jelenlegi pandémiás időszak alatt sem, ezért a két szervezet minden lépést
Olvass tovább

Megkezdte nemzetközi terjeszkedését a Netrisk-csoport

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Netrisk-csoport két meghatározó tulajdonosa, a TA Associates és az MCI EuroVentures közös projektcégen keresztül megvásárolta a cseh és szlovák online biztosításközvetítői piacon vezető pozíciót betöltő Klikpojišteni (Klik) 100 százalékos tulajdonrészét a Benson Oak befektetési banktól és annak társbefektetőitől. A lépés nyomán létrejön az a kelet-közép-európai online biztosításközvetítői platform, amelynek keretében a Netrisk-csoport tevékenysége immár a régió más országaira is kiterjed.
Olvass tovább