Kategória: Aktuális és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Real Madrid Insta profilján már hivatalos, Christiano Ronaldo a Juventusé. Sokan nem nagyon hittek ennek a híresztelésnek, de mégis megtörtént. 30 millió eurós fizetésről beszélnek.

ronaldo

2017-ben Ronaldo két gólt rúgott a Real Madrid 4:1-es győzelménél, 2018-ban pedig a legendás ollózós gólt csavarta be a mostani új munkaadója csapatának és a továbbjutást jelentő 11-es berúgásával a továbbjutásról is gondoskodott. Az, hogy egy ekkora játékos személyes márka fogja-e és hogy vajon hogyan fogja ezt kommunikálni, ez teljesen a márkaszemélyiség kérdése. Emlékezzünk rá, hogy Ibrahimovic a váltását teljesen ráfűzte a saját kommunikációs irányára.  Ő egy egész oldalas hirdetéssel köszöntötte Los Angelest a Los Angeles Times-ban, amin ennyi állt: “Kedves Los Angeles, hát kérem szépen” és az oldal alján elegánsan aláírta.

Ronaldo klubváltása valószínűleg a nagy nyári “transzfer-game”  első nagy durranás, hiszen a topklubok közti játékosváltások most indulnak be igazán.  A Süddeutsche Zeitung szerint Neymar és a Chelsea sztárja Eden Hazard a legesélyesebbek Ronaldo utódjaként. Várjuk, mi lesz CR első megnyilvánulása a pályán és pályán kívül, új klubja szurkolóinak meghódítására.
(Trunkné dr. Jánosy Zsuzsanna, BrandTrend)