Kategória: Aktuális és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Az E.ON 2014 óta a Magyar Vízilabda Szövetség támogatója, a partnerséget idén további 2 évvel hosszabbította meg a vállalat és a szövetség.

A megállapodás keretében az energiavállalat kiemelt támogatója a magyar női és férfi vízilabda-válogatottaknak, valamint az E.ON OB 1-es Férfi Magyar Bajnokság névadó szponzora.

E.ON_MVLSZ (2)

Ünnepélyes aláírási ceremónia keretében hosszabbította meg az E.ON a Magyar Vízilabda Szövetséggel kötött támogatói szerződését. Az eseményen Dr. Eric Depluet, az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója és Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. Igazgatóságának tagja Dr. Kemény Dénessel, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökével jelentette be az együttműködés folytatását. A rendezvényen Bíró Attila és Märcz Tamás, a magyar női és férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányai mellett részt vettek válogatott játékosok is.

„Az igazán jó partnerségek hosszútávúak. A világ legerősebb bajnokságát rendezzük a sportágban, amelyben segít minket a vállalat – azt hiszem, ez mindent elmond a kapcsolatról. Örülök, hogy az együttműködés a jövőben is folytatódik” – fogalmazott Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki hozzátette: a nyolc válogatott csapat folyamatos munkájának pénzügyi biztosítása kiemelt feladata a szövetségnek, ezért is rendkívül fontos a támogatók szövetség melletti kiállása.

„A vízilabda az a sportág, amelyre a magyar emberek mindig büszkén, lelkesen tekintenek. A csapatoknak nagy szurkolótábora van, a fiatal generáció számára inspiráló, példamutató sportolók a vízilabdahősök. Ez az a sportág, ahol az utóbbi majd’ száz évben folyamatosan a világ legjobbjai közé tartoznak a magyarok. Ennek a sportnak a közös szeretete, közösségépítő ereje köt minket össze. A sportolók elhivatottsága és a sikerért való küzdőképesség még a mélypontokon is mindig át tudja lendíteni a csapatokat az új csúcsok felé” – hangsúlyozta az eseményen Dr. Eric Depluet, az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Jamniczky Zsolt azt emelte ki, hogy az E.ON neve az elmúlt évtizedekben összefonódott a sporttal, az utóbbi években a vízilabda iránti elkötelezettséggel. „A vízilabda-válogatottakhoz hasonlóan számunkra is elengedhetetlen a csapatmunka, a kiváló, minőségi teljesítmény, hogy új célokat, kihívásokat állítsunk fel, és azokat sikerre is vigyük, hiszen a mindennapok során ez alapozza meg ügyfeleink elégedettségét” – mondta a vállalat igazgatósági tagja.

E.ON_MVLSZ (3)

A támogatói szerződés aláírása után az E.ON és a Magyar Vízilabda Szövetség 5 méteres dobásokból álló, barátságos mérkőzést szervezett. Az összetartozást és az együttműködést szimbolizálva a magyar vízilabda-válogatott tagjai, az E.ON munkatársai, szurkolók és újságírók vegyes csapatokban, közösen játszottak a medencében.
(BrandTrend)