Kategória: Aktuális.

A hagyományos eljárást kedvelő jelentkezők mostantól pár kattintással pályázhatnak egy-egy pozícióra, könnyebb lett a dokumentumok feltöltése, és a keresések is menthetővé váltak. Platformok tekintetében újdonság, hogy mostantól okos telefonról is lehet jelentkezni a kiválasztott pozícióra. A „Segítség Álláskeresőknek” menüpontban, egy egyszerű teszttel minden böngésző leellenőrizheti, hogy az önéletrajza megfelel-e az általános elvárásoknak illetve az oldal bővült egy önéletrajz készítő modullal is. Ezen kívül számos további minta és teszti is elérhető, ami segít a hatékony álláskeresésben.

Az új felhasználóbarát felület a munkaadóknak is kedvez. Márciustól nem csak szöveggel, de egyedi dizájnnal is kitűnhetnek a többi hirdető közül. A feltöltött önéletrajzokon kívül pedig, most már az álláskeresők ajánlatai között is kutathatnak a megfelelő munkatárs után.

Profession_korábbi_design

“Az arculatváltásról maguk a felhasználók döntöttek. Egy őszi kutatás során ők választották ki a nekik leginkább tetsző tervet, mi pedig azt valósítottuk meg. Design és szolgáltatások szempontjából is megújult Profession.hu, a felhasználók könnyebben igazodhatnak el az oldalon, ebben például az állások térképes megjelenítése, az átlátható kategóriarendszer és a testre szabható keresés is nagy segítség. A célunk az volt, hogy még több jelentkező és munkaadó találjon egymásra a közreműködésünkkel” – mondta Vidó Viktor, a Profession.hu főszerkesztője.
(BrandTrend)