Kategória: Aktuális.

Az Avantgarde PR ügynökséget választotta kommunikációs feladatainak ellátására az Apollo Tyres (Hungary) Kft., a nemzetközi gumiabroncsgyártó Apollo Tyres Ltd. magyar leányvállalata. A cég hazánkban építi fel legmodernebb európai gyártóüzemét.

LOGO_01

Az ügyfél választása a referenciák, illetve a korábbi együttműködés tapasztalatai alapján esett az Avantgarde-ra. Az ügynökség nevéhez több olyan sikeres projekt fűződik, mint például a Nestlé büki beruházásának és az easyJet magyarországi tevékenységeinek kommunikációja és social media csatornáinak elindítása.

Az Apollo Tyres (Hungary) Kft. a Heves megyei Gyöngyöshalászon valósítja meg a nagyvállalat első európai zöldmezős beruházását, amelynek értéke 475 millió euró. Az új üzem évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 ezer darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani. Az Apollo és Vredestein márkák gyártója jelenleg hét üzemmel rendelkezik világszerte, amelyek közül egy a hollandiai Enschede-ben található. A nyolcadik, magyar gyár rendelkezik majd a legmodernebb technológiával, amelynek révén – közvetlenül és közvetve – számos új munkahelyet teremt a vállalat.

„Ritkán fordul elő egy ügynökség életében, hogy a kezdetektől kísérheti végig egy zöldmezős beruházás megvalósulását. Célunk, hogy minden lehetséges kommunikációs eszközzel támogassuk az Apollo hazai megjelenését, kiemelt területként kezelve a munkaerő-toborzást. Ahogy erősödik a hazai autóipar, úgy bővül a munkalehetőségek köre a tehetséges fiatal mérnökök számára, így azon dolgozunk, hogy az Audi és a Mercedes mellett az Apollo is vonzó munkáltatóvá váljon a szakemberek szemében” – mondta Bedy Krisztina, az Avantgarde PR ügyvezetője.
(BrandTrend)