Kategória: Aktuális.

A vállalat közel 16 000 embert foglalkoztat világszerte, Indiában, Afrikában, Hollandiában is rendelkezik már gyártóegységgel.  A Heves megyei gyár nemcsak cég legmodernebb létesítménye lesz, hanem az egész iparágban a világ egyik legjobban automatizált üzeme.

A bejelentés kapcsán Kannan Prabhakar, az Apollo Tyres Hungary Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: „Izgalmas feladat vár ránk az elkövetkezendő két évben, sok tehetséges szakembert várunk a magyarországi gyárunkba.  Heves megyében már több oktatási intézményben megkezdtük a technikusok toborzását, velük már márciusban tanulmányi támogatási szerződést kötünk. Ezeknek a diákoknak a tanulmányait az Apollo ösztöndíjjal segíti az utolsó félévben. Természetesen a mérnökök felvétele is elindult, de szinte minden területről várunk jelentkezőket, legyen az karbantartás, pénzügy vagy logisztika.”

Az első száz dolgozó kulcsfontosságú szerepet kap a cég életében. Őket két hónapos elméleti tréning után három hónapig Indiában készítik fel a hightech magyar termelésre. Felépülése után a magyarországi lesz az Apollo eddigi legmodernebb létesítménye, a state-of-the art üzemben évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 000 darab busz- és tehergépjármű-abroncs készül majd, elsősorban az európai piacra.

A dolgozók kiválasztási folyamata többlépcsős, írásbeli és szóbeli tesztek várják a jelentkezőket, akik a cég Facebook oldalán is megtalálják a keresett pozíciók leírását.
(BrandTrend)