Kategória: Aktuális.

A Cushman & Wakefield, amely a Resideal Zrt. kiskereskedelmi portfóliójába tartozó Balaton Plaza (Veszprém), Sopron Plaza (Sopron), Pécs Plaza (Pécs), Savaria Plaza (Szombathely) bevásárlóközpontok, továbbá a Zala Park (Zalaegerszeg) kiskereskedelmi park üzemeltetése kapcsán tájékoztatást ad ki az érintett kiskereskedelmi egységek nyitva tartását illetően a „Vasárnapi munkavégzés tilalmáról” szóló Törvény kapcsán.

– A Balaton Plaza, Sopron Plaza, Pécs Plaza és Savaria Plaza bevásárlóközpontok a Törvény adta lehetőségek értelmében és szerint, nyitva fognak tartani vasárnaponként 2015. március 15. után is, ezzel biztosítva a multiplex mozik, vendéglátó egységek, és a nyitva lévő üzletek és szolgáltatók zavartalan üzemelését.

– A Zala Park kiskereskedelmi park a Törvény életbe lépése után nem nyit ki vasárnaponként, kivéve az adventi, továbbá a szabadon választott vasárnapokat.

– A bevásárlóközpontokban található üzletek, és szolgáltatók a törvényi előírások alapján, a saját döntésüknek és felelősségüknek megfelelően fognak nyitva tartani vasárnaponként.

– A Balaton Plaza bevásárlóközpont meghosszabbított nyitva tartással üzemel 2015. március 15. után pénteken és szombaton 9-21 óra között. A Pécs Plaza, a Savaria Plaza, és a Sopron Plaza az eddigi nyitva tartási rend szerint tartanak nyitva a továbbiakban is.

– A bevásárlóközpontok által meghatározott szabadon választott vasárnapok tervezett dátuma:

Savaria Plaza: 2015. november 22.
Balaton Plaza: 2015. december 27.
Pécs Plaza: 2015. december 27.
Sopron Plaza: 2015. december 27.

A bevásárlóközpontok ezeken a napokon a vasárnapi nyitva tartási rend szerint tartanak majd nyitva.
(BrandTrend)