Kategória: Aktuális.

Február 17-vel közös megegyezéssel távozik a TV2 Csoporttól György Bence program- és hírigazgató. A szakember először felelős szerkesztői pozíciót töltött be a hírigazgatóságon, később szerkesztőségvezető, 2010. január 1-jéől az aktuális műsorok vezető szerkesztője volt. György Bence 2014. február 1-től töltötte be a TV2 program- és hírigazgatói posztját.

A TV2 Csoportnál átalakul a program- és hírigazgatóság. Önálló szervezeti egységként Shadia Nugud vezetésével létrejön a tartalom és kreatív igazgatóság, mely a programstratégiai, a kreatív, az akvizíciós és a marketingosztály működését fogja össze.

A TV2 Csoport új tartalom- és kreatívigazgatója, Shadia Nugud több mint tíz éves, nemzetközi médiában megszerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Különböző pozíciókat betöltve dolgozott többek között a lengyel MTV, VH1 és Comedy Central csatornáknál. 2012 és 2014 között a Viacom International Media Networks londoni irodájában előbb kreatívigazgatói, majd tartalom és kreatívigazgatói pozíciót töltött be, és a Nickelodeon portfólióhoz tartozó orosz, balti államokbeli, ukrán, közép-kelet európai és izraeli érdekeltségekért felelt.

A tartalom és kreatívigazgatóság létrejöttével egy időben a TV2 Csoport tulajdonosai, ügyvezető igazgatói, Yvonne Dederick és Simon Zsolt közvetlen irányítása alatt, Gábor László főszerkesztő vezetésével folytatja munkáját az Aktuális műsorok főszerkesztősége.
(BrandTrend)