Kategória: Aktuális.

A változás-menedzsment folyamatának a tervezését és lebonyolítását a cég Szűts Ildikóra, a Posta korábbi vezérigazgatójára és az OTP egykori kommunikációs igazgatójára bízta.

A féléves folyamat eredményeként ezután a Noguchival integrálva működik a PRevolúció, a Ronin Digital és a Group Noguchi & Peters. A tanácsadókat funkcionális csoportokba szervezték: külön vezetőt neveztek ki és dedikált csapatot hoztak létre a stratégiai tervezésre, a vállalati és a márkakommunikációra, az employer brandingre, belső kommunikációra, illetve a médiakapcsolatokra és tartalomgyártásra.

Szántó Péter csak az elnöki pozíciót tartja meg, de továbbra is részt vesz az ügyfélmunkában, stratégiaalkotásban, képviseli a céget és az eddiginél is nagyobb súlyt fektet a munkatársak folyamatos szakmai képzésére.

A cég ügyvezető igazgatója fia, Szántó Balázs lesz, ő vette át a vezetői feladatokat és az ügynökség munkájának irányítását. Az operatív igazgatóhoz, Szántó Dánielhez tartozik a  munkaszervezés, a pénzügyi és humán feladatok. Vágvölgyi Mihály tulajdonrészét a menedzsment kivásárolta, ő a továbbiakban saját cége élén, kiemelt partnerként segíti a cégcsoport munkáját.
(BrandTrend)