Kategória: Aktuális.

A MOL-csoport idén is folytatja a sikeres együttműködést a Zengő Motorsporttal és a magyar autóversenyzővel, Michelisz Norberttel. „Norbert a túraautó-világbajnokság egyik legjobb versenyzője, mi pedig örömmel támogatjuk és adunk lendületet ahhoz, hogy ambícióit követve világbajnokká váljon” – mondta Dominic Köfner, a MOL-csoport Társasági Kommunikációs igazgatója. A vállalat egyébként is szorosan kötődik a motorsporthoz, a csoport tagvállalata, a Panta Distribuzione S.p.A. a WTCC hivatalos üzemanyag-beszállítója.

Norbert Michelisz 2015

Michelisz Nortbert és a MOL-csoport is nemzetközi színtéren  bizonyít. A túraautó-világbajnokság pilótájának autósport-karrierje szokatlan módon kezdődött: szimulációs játékokon készült fel a valódi versenyzésre. „Folyamatosan újabb és újabb kihívásokat állítok magam elé annak érdekében, hogy elérjem életem legnagyobb célját, és a világ legjobbja legyek. A MOL-csoport teljes támogatását élvezem, mivel az ambíció és a kihívásoknak való megfelelés a vállalat legfőbb értékei közé tartoznak” – mondta Michelisz Norbert WTCC-pilóta. A versenyző a 2014-es WTCC szezonban a negyedik helyen végzett, a 2013-as szezonban pedig 7 dobogós helyezést szerzett. A pilóta a MOL-csoport támogatásával idén a negyedik versenyszezont kezdi el.

WTCC_MOL Group_Launch_Barcelona_20151112

A támogatás jól mutatja, hogy a MOL-csoport felkarolja a fiatal tehetségeket, és segít nekik valóra váltani életük meghatározó céljait, álmait. „Vállalatunk célkitűzése, hogy új piacokra lépjünk be és gyors nemzetközi növekedést érjünk el. Ennek érdekében díjnyertes toborzóprogramjainkkal folyamatosan keressük a fiatal tehetségeket, mondhatni az üzleti élet és iparágunk élsportolóit” – mondta Dominic Köfner.
(BrandTrend)