Kategória: Aktuális.

Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A zene szöveg aránya 60-40 százalék. Napi és pártpolitika nincs a Bézsben. Még hírek sem. Az üres fecsegést is kerüljük. A Rádió Bézsben nem celebek, hanem hús-vér emberek beszélnek Önhöz is – írják a sajtóközleményben.

A Rádió Bézs napi 24 órában szól. Lesz interjú, tanácsadó, rendelő, divatkreátor, nevelő, recept és könyvajánló, lesz szépség és szex, lesz ránc és kor. Ahogy fogalmaznak: “A Rádió Bézsben lehet pletyka és recept, seprűn lovagolva repülhet akár az ezotéria. Egy a lényeg, gagyi ne legyen! Mert érték és mérték fontos nekünk.”

A Bézs szerkesztői fontosnak tartják, hogy teret kapjon a civil kezdeményezés. Szeretnének teret és helyet adni a különféle női szervezeteknek, hogy szóljanak munkájukról, beszámoljanak eseményeikről.

A Rádió Bézs fontos célja, hogy népszerűsítse az internetes rádiózást. Sokat szándékozik tenni azért, hogy elterjedjen az ingyenes Wifi, s az ország minél több településén, a közösségi területeken hallgatható legyen akár a Bézs Rádió.

A műsorokat jól ismert, tapasztalt szakemberek mellett a fiatal, a rádiózást most kezdők, valamit elismert és szeretett művészek és tudós emberek szerkesztik és vezetik. Többek között Endrei Judit, D.Tóth Kriszta, Bach Szilvia, Kormos Anett, Pártai Lucia, Náray Tamás, Búza Sándor, a fiatal generációt pedig egyebek között a Komlósi média iskola hallgatói képviselik. Önálló műsorral jelentkezik hetente Dr. Gyarmati Andrea és Dr. Czeizel Endre is. De a hallgatókkal lesz Szulák Andrea, Lerch István, Auth Csilla, Katona Klári, II. Lengyelfi Miklós, Farkas Gábor Gábriel vagy a fiatal Madár Tamás és még sokan mások.

“Urak! Férfiak! Minden harminc feletti hölgy figyelmére számítunk, persze örvendve, ha a fiatalabbakat is megérinti a minőség.  S merthogy nőknek, nőkről szól elsősorban a Rádió Bézs az önök figyelmére is számítunk” – írja az alapító Fodor János és a sajtós Szabó Gabi.
(BrandTrend)