Kategória: Aktuális.

2015. január 1-jétől Maczelka Márk tölti be a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetői pozícióját, miután elődje, Fehér István nyugdíjba vonult. A reklámszakember a Pécsi Tudományegyetemen diplomázott előbb Kommunikáció- és Médiatudomány szakon, majd ugyanitt a Közgazdaságtudományi Karon szerzett másoddiplomát. Az egyetemi évek alatt hét éven keresztül a kommunikációs tanácsadással és reklámfilmek gyártásával foglalkozó vállalkozását vezette, amelyet még egyetemi csoporttársaival alapított. Ügyfeleik között jelentős hazai és nemzetközi márkák, illetve civil szervezetek is megtalálhatóak voltak.

Maczelka_Mark

Maczelka Márk 2012 júliusában csatlakozott a SPAR csapatához. Kezdetben online marketing menedzserként, később új média menedzserként dolgozott. A SPAR-nál több jelentős üzletfejlesztési, stratégiai és marketingkommunikációs projekt vezetése, kidolgozása fűződik nevéhez, ezeket összesen 13 hazai díjjal ismerték el.

Maczelka Márk a jövőben a SPAR célkitűzéseinek megvalósításához, különös tekintettel a franchise hálózat fejlesztéséhez kíván a kommunikáció nyújtotta eszközökkel hozzájárulni. Célja a SPAR ismertségének és elfogadottságának növelése, a márka által nyújtott előnyök erősítése, illetve a SPAR belső kommunikációjának fejlesztése.
(BrandTrend)