Kategória: Aktuális.

A jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező igazgató 2015. február 1-től kezdi munkáját a vállalatnál.

Hernád Ágnes közel 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi logisztika, a hajózás és a vállalatirányítás területén. Karrierjét a Maersk Hungary Kft.-nél kezdte, 2003-ban kereskedelmi vezetőként vezette be a magyar piacra a szintén az anyavállalathoz tartozó Safmarine hajóstársaság hazai kirendeltségét. Kereskedelmi tapasztalatának és rátermettségének köszönhetően 2004-től a Maersk Line ügyfélszolgálati vezetőjeként bizonyított, majd 2008-tól a vállalat élén, a Maersk Hungary Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatta pályafutását. 2014-ben a Safmarine vállalat tevékenységének regionális összefogásával bízták meg. A DHL Global Forwarding tengeri szállítmányozási igazgatójaként a tengeri szállítmányozási osztály pénzügyi céljainak eléréséért és az ügyfelek számára kialakított tengeri szállítmányozási megoldások minőségéért felel.

Hernád Ágnes_fotó

„Rendkívül fontosnak tartom a társosztályokkal való nyílt kommunikációt és szoros együttműködést. Új pozíciómban célom, hogy a vállalat tengeri szállítmányozási osztálya eredményesen hozzájáruljon működésével az új megbízások megszerzéséhez, valamint az ügyfelek megtartásához. Alvállalkozói kapcsolataink és belső erőforrásaink révén arra törekszünk, hogy versenytársaink közül a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleink részére és megfeleljünk a velünk szemben támasztott elvárásoknak” – mondta Hernád Ágnes.

Hernád Ágnes 2011-ben elnyerte az „Év fiatal menedzsere” díjat, melyet elsősorban az ügyfélkapcsolatok és ügyfél-elégedettség területén bevezetett fejlesztésért vehetett át. Vendégelőadóként felsőoktatási intézményekben és szakmai konferenciákon tart logisztikai témájú – elsősorban konténerhajózással kapcsolatos – előadásokat.
(BrandTrend)