Kategória: Aktuális.

Nem olyan rég kezdődött el az idei síszezon, és megállapíthatjuk, hogy a síelés továbbra is a legnépszerűbb téli sport az európaiak körében; minden évben több mint 10 millióan keresik fel csak a francia síparadicsomokat.

A Helly Hansen márka több mint 60 síterep és túraközpont hivatalos ruhaszponzora világszerte.  Az ESF-fel való szövetség tovább erősíti a márka elköteleződését a téli sportok szakértői iránt.

Nem véletlenül bízik meg a Helly Hansenben több mint 33 000 professzionális síelő és hegymászó. Ha a szabadban edzenek, mozgás közben a ruházat gondoskodik a kellő védelemről és a stílusos megjelenésről, bármilyen is legyen az időjárás. Ezeknek a sportolóknak a lehető legjobb felszerelésre van szükségük, ami minden körülmények között szárazon és melegen tartja őket, és megóvja a természet viszontagságaitól.

A Francia Síoktatók Nemzeti Egyesülete (SNMSF) 69 évvel 1945-ös megalapítása után, több mint 17000 tagot számlál, akik a francia síterepeken található 250 síiskola valamelyikében dolgoznak

Napjainkban az École du Ski Français a legnagyobb síiskola a világon, több mint 800 000 képesítést állít ki és két millió diákot okít évente. Az elmúlt 69 évben a síoktatók a szakágaknak megfelelően fejlődtek, változtak. Legyen szó alpesi síelésről, sífutásról, snowboardról vagy freestyle-ról, mindenfajta képzés elérhető.

A Helly Hansen által az EFS számára tervezett öltözeteket az ISPO kiállításon, egy külön sajtóesemény keretében ismerheti meg a nagyközönség. A konferenciát február 5-e és 8-a között rendezik Münchenben.
(BrandTrend)