Kategória: Aktuális.

A magyar tulajdonú és központú navigációs tartalomszolgáltató a NPMobileComm-NaviPro csoport 20.000 magyarországi kereskedelmi és idegenforgalmi partnere bevonásával elindította a VasarnapiNyitvatartas.hu vásárlói adatszolgáltató rendszerét.

A rendszer díjmentesen segíti a vásárlókat az erre a célra külön létrehozásra kerülő webtérképes keresővel és mobilalkalmazásokkal. De nem csak a vásárlók számíthatnak a közelükben lévő, nyitva tartó kisvállalkozói üzletek könnyű megtalálásában a rendszerre, hanem a fejlesztő cég nemzetközi szolgáltatókkal fennálló kapcsolatai révén a legkisebb bolt számára is elérhető feltételekkel teszi lehetővé a legteljesebb körű megjelenést és elérhetőséget. Az Android, IOS és Windows Phone rendszereken túl autós navigációk, hordozható rendszerek, idegen nyelvű turistatájékoztatók és természetesen a Google Maps és Apple Maps, karbantartott és frissített megjelenítései is a cégek forgalmának növelését segítik.

A naprakész rendszer nem csak a vásárlás, hanem a kikapcsolódás céljait is szolgálja, hiszen egyedülálló javaslatokat biztosít a felhasználó közelében lévő hazai turisztikai célpontokról, helyi látnivalókról, eseményekről, de távolabbi célok keresése és azok információja is elérhető. Így ha nem, vagy nem csak vásárlással töltené a felhasználó a szabad vasárnapot, a széles gyűjteményből megtalálhatja a neki és családjának megfelelő pihenő programot.

vasarnapi_nyitvatartas_hu_medium

A szolgáltatás 2015. március 1-jén indul, ekkorra válnak elérhetővé az érintett üzletek és turisztikai célpontok információi (amelyek jelentkezését február 27-ig várják weboldalukon), valamint a mobilalkalmazások is ettől az időponttól lesznek letölthetőek. A korábbi indulás célja, hogy a törvény hatálybalépésig (2015. március 15.) a vásárlók tesztelhessék a rendszert, valamint, hogy még a változások előtt tájékozódhassanak a törvény részleteiről, és tisztában legyenek az elérhető boltok listájával.
(BrandTrend)