Kategória: Aktuális.

„A legmagasabb nemzetközi szakmai színvonalat megcélozva készítettük elő kiadói csoportunk első magazinjának megjelenését. Nagy örömünkre szolgál, hogy Jamie Oliver stábja minket tisztelt meg bizalmával. Hónapok óta dolgozunk a lap londoni szerkesztőségével a magyar kiadás előkészítésén. Jamie könyvei eddig is a kiadói csoportunkban, a Park Kiadó gondozásában jelentek meg óriási sikerrel, így biztosak vagyunk benne, hogy a hazai piacon a lap iránt is nagy lesz az érdeklődés.” − mondta Halmos Ádám, az LS Kiadói csoport ügyvezetője.

Andy Harris, a Jamie Magazin nemzetközi főszerkesztője, valamint Halmos Ádám, az LS Kiadói csoport igazgatója. A képet Németh Dániel készítette. - 1

Jamie Oliver egyike a legnagyobb népszerűségnek örvendő szakácsoknak. Egészen fiatalon tett szert komoly hírnévre: szakácskönyveket jelentetett meg, étteremláncot épített fel, saját márkanevével forgalmaz konyhai és lakberendezési termékeket. 2008 decemberében jelentkezett első magazinjával, a Jamie Magazine-nal, amely eredetileg kéthavonta jelent meg Nagy-Britanniában. Mára ez az egyik legnépszerűbb gasztronómiai havilap világszerte.

Andy Harris, a magazin nemzetközi főszerkesztője a szerződés budapesti aláírásakor kiemelte: „A lap 2008-as indulása óta figyeljük, ahogy a márka hihetetlen erővel hódítja meg az egész világot. A magazin mára 12 országban jelenik meg, és mindenhol hatalmas sikert arat. Mindenki szereti a finomságokat és az utazást! A magazin különböző kiadásai gyakran egymástól is átvesznek izgalmas anyagokat, így már nagyon várjuk, hogy a jövőben milyen magyar gasztronómiai érdekességek fognak eljutni a magazin német, orosz vagy például görög kiadásába. A szerkesztőségek mindenhol temérdek olvasói levelet is kapnak, és nagy örömünkre szolgál, hogy olyan egészséges ételeket mutathatunk be, melyeket nem tanult séfek, hanem átlagos olvasók készítenek el. Az egészséges ételek népszerűsítése a Jamie Magazin egyik legfontosabb küldetése.”

Andy Harris, a Jamie Magazin nemzetközi főszerkesztője, valamint Halmos Ádám, az LS Kiadói csoport igazgatója. A képet Németh Dániel készítette. - 2

A nemzetközi kiadásokhoz hasonlóan a hazai lap a női és férfi olvasókhoz egyaránt szól majd. A Jamie Magazin főszerkesztője Hajós Szandra lesz. „Hihetetlenül izgalmas feladat egy ilyen lapot előkészíteni és gondozni. Ez ugyanis sokkal több, mint egy gasztromagazin: rengeteg életmóddal, utazással és egyéb témával kapcsolatos írás lát napvilágot benne, ráadásul a hazai piacon szinte egyedülállóan magas minőségben. Különleges papíron fog megjelenni, egyedi vizuális élményt nyújtva. A lapban a nemzetközi licencnek köszönhetően olvashatóak lesznek az eredeti Jamie-tartalmak, valamint helyet kapnak a hazai gasztronómiai élet legizgalmasabb fejleményei” − mondta a főszerkesztő.
(BrandTrend)