Kategória: Aktuális.

A rendezvényen a Magyar Női Röplabda Válogatott is részt vesz, hisz 28 év után a csapat kijutott a holland-belga közös rendezésű Európa-bajnokságra.

Magyar Női Röplabda Válogatott

„2014 a magyar röplabdázás életében a sikeres alapozás éve volt. Sok sikert ünnepelhettünk együtt, de van néhány olyan is, amelyért nem jár díj, de mindenképp meg kell emlékezni róla, hiszen sokan dolgoztak azokért az eredményekért. A Magyar Röplabda Szövetség megszerezte Európa egyik legsikeresebb szövetségi kapitányát, Jan De Brandt-ot, a női válogatottunk pedig 28 év után kijutott az Európa-bajnokságra” – nyilatkozta Poór Csaba, a Magyar Röplabda Szövetség Elnöke.

A rendezvény fővédnökségét Benkő Vilmos közgazdász, befektető, üzletfejlesztő, a Magyar Tehetségek Nagykövete vállalta. Védnök Balogh Gábor, világbajnok öttusázó, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke. A rendezvény nyitóbeszédét pedig Borkai Zsolt, a MOB elnöke tartja.

„Mivel Magyarországon még nem volt hasonló típusú rendezvény, ahol a konferencia és fesztivál elemeit keverve hiteles emberek osztják meg értékteremtő gondolataikat a legkülönfélébb módon, úgy éreztük, itthon is igény van egy igazi motivációs napra, ahol egy rendezvény keretében sikeres emberek beszélnek életútjukról, gondolataikról valamint az érvényesülésről. Láthatóan igény van arra, hogy  sikeres emberek példát mutassanak, elárulják sikerük titkát, vagy egyszerűen csak motiválják a közönséget. 2015. február 22-e, egy fórum arra, hogy az élet különböző területein sikeres emberek bemutassák sikerük titkát, ezáltal is ösztönözve a közönséget arra, hogy ki-ki a maga életében is egyre eredményesebb lehessen.”- nyilatkozta Kiss-Török Gergely, a Sikerember-Sorozat Kft. ügyvezetője.

MVM SIKER-NAP

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legközelebb álló témát, Arnold Schwarzenegger mellett az MVM Siker-nap szervezői felkérték a magyar üzleti-, kulturális- és sportélet prominens képviselőit, hogy a rendezvény keretében ugyancsak osszák meg tapasztalataikat, gondolataikat a sikerről és motivációról. Előadást tart többek között Kósa Erika – a Consequit Group elnök, Magyarország leggazdagabb asszonya; Löbenwein Norbert és Fülöp Zoltán a Volt Fesztivál főszervezői; Szalay Balázs & Opel Dakar Team, az Év Embere Orvoscsoport és még sokan mások.  A szakmai előadások mellett ismert hazai könnyűzenei előadók és kulturális programok szórakoztatják majd a közönséget.
(BrandTrend)