Kategória: Aktuális.

Januártól a CM Sales Kft. értékesíti az ingatlan.com desktop és mobil hirdetési felületeit az ügynökségek felé, míg a direkt értékesítés továbbra is az Arkon Zrt.– nél marad.

A január 1-én létrejött sales house portfóliója így Magyarország piacvezető, havonta 370 felhasználót elérő ingatlanhirdetési portáljával bővül, tovább erősítve az Arkon és a CM Sales közötti sikeres együttműködést, mely a Köpönyeg mobil felületeinek kizárólagos értékesítésével kezdődött.

„A több éve tudatosan épített sales house stratégiánk újabb mérföldköve ez a megállapodás. Az ingatlan.com értékesítési jogának megszerzése egyszerre jelent számunkra mennyiségi és minőségi előrelépést. Olyan médiafelület került a kínálatunkba, amely tökéletes kiegészítője termékpalettánknak és egyben megkérdőjelezhetetlenné teszi piaci elsőségünket az ingatlan szegmensben. A legnagyobb sikernek ugyanakkor azt tartom, hogy az Arkon Zrt., a már régebb óta általunk értékesített koponyeg.hu tulajdonosaként, e megállapodással is kifejezte elégedettségét az eddigi együttműködésünkkel kapcsolatban.” – mondta Steff József, a CM Sales kereskedelmi igazgatója.

A stratégiai együttműködés további mélyülésével szélesedik a CM Sales által képviselt portfólió, magában foglalva a Central Médiacsoport termékeit, valamint a Skype-ot, a Player.hu-t, a Köpönyeget és az ingatlan.com-ot, együttesen havi 3,1 millió online látogatót elérve.
(BrandTrend)